Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Ar putea aparține Atlantidei această imagine făcută cu Google Ocean?

atlantis (1)

Iata ce se poate face cu Google: mai nou, s-ar putea sa dai peste Atlantida. Mai jos aveti rezumatul unei intamplari aparte.

Creat ca o extensie a Google Earth, motorul de cautare al Google Ocean a depistat in nord estul Africii mai multe urme pe fundul marii, considerate de unii cercetatori drept strazile orasului antic Atlantida.

Descoperirea a fost facuta de catre un inginer aeronautic care a analizat minutios imaginile puse la dispozitie de catre Google Ocean, constatand ca formatiunile de pe fundul Oceanului Atlantic seamna izbitor cu sistemul strazilor unui oras.

atlantis2

Si cum cea mai vestita legenda despre un oras inghitit pe veci de ape este cea a Atlantidei, specialistii au lansat ipoteza ca strazile ar putea apartine acesteia.

„Reteaua de strazi” este situata in apropierea Insulelor Canare si duce cu gandul la legendara localitate descrisa de filosoful grec Platon.

atlantis1

„Situl este unul dintre cele mai promitatoare locatii in care se presupune ca se afla Atlantida, asa cum a fost descrisa de Platon. Chiar daca se dovedeste ca este doar o formatiune geografica, tot merita explorata mai indeaproape”, spune doctorul Charles Orser, expert in arheologie istorica la Universitatea de Stat din New York.

Potrivit legendei, orasul a pierit inghitit de ape in jurul anului 9.000 inainte de Hristos.

sursa: manager.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.