Ăsta să fie adevărul?! Inculpata Elena Udrea susține că toți românii sunt hoți: „În România fiecare fură cât poate!”

udrea

Trimisa de DNA in judecata pentru luare de mita, Elena Udrea sustine ca toti romanii sunt hoti. „Spaga este generalizata in Romania si cine fura o gaina sa fiti convins ca, daca ar putea, ar fura un milion de euro”, afirma Udrea.

Intrebata in cadrul unui reportaj Digi24 de ce in unele localitati au fost alesi primari penali, Udrea a explicat ca, de fapt, toata lumea fura in Romania.

„Eu cred ca se justifica situatia aceasta printr-o mentalitate gresita pe care o avem. O mentalitate care face ca pe de o parte poporul sa fie tolerant fata de cei care fura, daca se imparte cu cetatenii, pe de alta parte oricine isi doreste sa fie in situatia de a castiga ceva, chiar si in mod ilegal. Si cred ca aceasta mentalitate s-a construit in timpul comunismului cand fiecare fura de la locul de munca”, a declarat Udrea.

„Oamenii impart gravitatea faptelor in functie de perceptia pe care o au ei asupra sumelor. Daca cineva a furat o gaina, evident nu li se pare la fel de grav. Ei nu vor sa vada arestati pe cei care au furat putin. Ei vor sa vada arestati pe cei care au furat mult. Eu gasesc justificat acest punct de vedere si aceasta atitudine, pe de alta parte ea ascunde o mare ipocrizie: in realitate in Romania fiecare fura cat poate! Deci spaga este generalizata in Romania si cine fura o gaina sa fiti convins ca, daca ar putea, ar fura un milion de euro”, a mai spus fotul ministru.

sursa: aktual24.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *