Atentat la Nisa. Iulian Capsali: Când faci din lupta împotriva lui Hristos o sărbătoare națională, nu te uimi când ești descoperit în fața unor bestii care, de fapt, nu pun niciun preț pe viață

nisa

Măcelul petrecut la Nisa, chiar de Ziua Națională a Franței, a stârnit consternare și comentarii. Iulian Capsali, editorialist ActiveNews, regizor și publicist a comentat incidentul afirmând că Franței i s-a întâmplat această nenorocire chiar în ziua în care „își serba genocidul și regicidul”, aluzie la crimele în masă făcute pe 14 iulie 1789.

„Franța cuprinsă de moarte, în ziua în care își celebra genocidul și regicidul…

Când faci din lupta împotriva lui Hristos o sărbătoare națională, nu te uimi când ești descoperit în fața unor bestii care vin cu propria lor înțelegere asupra lumii – care, de fapt, nu pun niciun preț pe viață.
O țară care și-a făcut din secularismul pământesc un idol, nu mai stă sprijinită de cer. Iar idolii păgâni dau buzna să ocupe locul lăsat gol de oameni. Ei cer doar jertfa de sânge proaspăt, pentru că adevărata jertfă din Altar, cea a Dumnezeului Întrupat, a fost complet uitată”, a spus Capsali.
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *