Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

La adăugarea în apă, această substanță stimulează eliminarea toxinelor din organism

La adăugarea în apă, această substanță stimulează eliminarea toxinelor din organism. Încercați neapărat, rezultatul vă va uimi!

Numeroase popoare au utilizat sarea engleză(n.r. sare amară sau sare Epsom) timp de multe secole pentru detoxifierea organismului, în grădinărit și chiar la curățenia în locuințe.

Această sare se deosebește de altele prin faptul că este un compus mineral curat de sulfat de magneziu, ce oferă avantaje pentru sănătate și detoxifiere pentru organism.

Ea pătrunde ușor în piele și ajunge în sînge. Tenul reprezintă o membrană poroasă, ce absoarbe și elimină toxinele.

La adăugarea în apă, aceste săruri stimulează eliminare sărurilor și toxinelor periculoase din organism.

Magneziul este extrem de important pentru peste 325 de fermenți și calmează inflamațiile, reduce tensiunea nervoasă și musculară, stimulează circulația sangvină.

Sulfații sunt necesari pentru un ten sănătos, țesuturile nervoase și articulații. Acest amestec elimină toxinele și contribuie la formarea mijloacelor auxiliare pentru crearea moleculelor-cheie de proteină în țesuturile creierului și articulațiilor.

Băile de sare, făcute cu regularitate, ajută în cazul durerilor musculare, micoză, elimină micoza tălpilor și unghiilor, tratează contuziile și entorsele, maladiile și durerile cronice, înlătură inflamațiile, purifică organismul și echilibrează conținutul de minerale.

Înainte de utilizarea acestei sări, femeile însărcinate, persoanele cu maladii cardiovasculare, cu arsuri sau răni deschise trebuie să se consulte cu medicul.

Cum trebuie să faceți baie cu sarea engleză (sare amară):

Va trebui să sacrificați pentru baie aproape 40 de minute, deoarece organismul are nevoie de 20 de minute pentru a elimina toxinele, iar 20 de minute și mai mult, el absoarbe mineralele din apa din baie.

În baia cu apă caldă, adăugați sare engleză în cantitățile indicate mai jos:

Copiii cu greutatea de 27-28 kg – ½ pahar de sare pentru o baie standard.

Copiii cu greutatea de 28-45 kg – 1 pahar de sare.

Copii și maturii cu greutatea de 45-68 kg – 1+1/2 pahare de sare.

Oamenii cu greutatea de 68-90 kg – 2 pahare de sare.

Dacă greutatea voastră este de peste 90 kg, atunci la fiecare 50 kg trebuie să adăugați cu ½ pahar de sare mai mult.

Pentru sporirea cantității de antioxidanți și amplificarea eficienței băii, puteți adăuga ½ de pahare de ulei de măsline, care este bun pentru piele și conține polifenoli.

De asemenea, puteți adăuga ghimbir sau praf de Kayen pentru a spori capacitatea de încălzire a băii și eliminarea unei cantități mari de toxine prin transpirație.

Evitați săpunul, pentru că acesta ar putea împiedica procesul de detoxifiere și acțiunea mineralelor. După baie se recomandă să vă odihniți 1-2 ore.

Sursa: ecology.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.