Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mistere

Biosenzorii umani ai cutremurelor de pământ. Avem ”supersimțuri” pe care nici nu le bănuim.

premonitii

Să ne oprim asupra unor comportamente din lumea animală, ce ne interesează în mod direct şi care au fost cercetate sub raport ştiinţific. Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Duisburg-Essen din Germania, furnicile își modifică rutina zilnică înaintea producerii unui cutremur de pământ cu magnitudinea mai mare de 2 grade pe scara Richter.

Acestea părăsesc colonia înainte de cutremur și revin în furnicar a doua zi după producerea seismului. Cercetătorii au dedus că furnicile sunt sensibile la fenomene precursoare cutremurelor (gaze telurice, modificări ale câmpului magnetic în straturile geologice, etc.).

Şarpele Dragonul-pământului din China iese din gaură când simte că se structurează un cutremur mai mare de 5,1 grade pe scara Richter. Dacă nu are unde să fugă, se izbeste cu capul de obstacole până moare.

Păunii (Pavo cristatus) şi fazanii (Phasianus colichius) simt structurarea cutremurelor cu două săptâmăni înainte de a se declanşa. Oamenii de ştiinţă pun această abilitate pe seama captării de către organismul lor a fenomenelor precursoare seismelor prin infrasunete, radiaţii calorice din adâncul pământului şi a variaţiilor neperiodice ale unor unde electromagnetice care preced cutremurele.

Pisicile simt marile cutremure cu două-trei luni înante de a avea loc. Dispun, potrivit concluziilor oamenilor de ştiinţă, de un organ al anticipării. În fapt este vorba de detecţia extrasenzorială a fenomenelor geodinamice,  premergătoare seismelor. Și exemple în privița supersimțului animalelor la  fenomene precursoare ale cutremurelor, ar putea continua. S-a dovedit, din punct de vedere ştiinţific, că animalele posedă abilitatea detecţiei extrasezoriale a fenomenelor premergătoare seismelor.

Biosenzori umani ai cutremurelor de pământ.

Și omul deține în subconștient, în stare latentă, supersimțul biodetecției fenomenelor precursoare seismelor. Această abilitate umană subconștientă poate fi activată. În prezent, omul este singura specie evoluată de pe Terra, care nu mai poate simți structurarea cutremurelor de pământ.

Există și persoane la care s-a activat, în mod accidental, supersimțul decteției fenomenelor precursoare seismelor, în urma unei expuneri îndelungate la radiațiile generate de focare geopatogene. Dar acești biosenzori umani sunt considerați de către oameni de știință drept curiozități exotice și sunt tratați ca atare, deși predicțiile pe care le fac se adeveresc în tolalitate. De plidă, un biosenzor din SUA a prezis erupția vulcanului St. Helens din 18 mai 1980, cu douăzeci de zile înaite de a se declașa catastrofa, ce a spublerat o treime din volumul muntelui.

Biodetecția focarelor  geopatogene seismice.

Omul și-a pierdut pe parcursul mileniilor abilitatea de a simți energiile telurice, premergătoare cutremurelor. Drept urmare, când i se activează în mod accidental acest supersimț biolologic, cauzat de staționarea îndelungată în zonele de incidență a focarelor geopatogene seismice, are stări de greață și alte fenomene fioziologice negative. Pe de altă parte, operatorii extrasenzitivi care exagerează frecvența detecției fenomenelor precursoare cutremurelor, devin uneori biosenzori involuntari ai seismelor. Ei pot avea simptome întrucâtva asemănătoare cu indivizi la care s-a activat accidental supersimțul fenomenelor premergătoare seismelor. Asfel că, în intervalul de timp în care se declanșeză un cutremur cu magnitudine mai mare de 2,8 grade pe scara Richter, având epicentrul situat la o distanță de până la 250 – 300 km, au senzația că organismul lor vibrează. Reacția nu este supranaturală. În timpul cutremurelor de pământ, senzorii lor biologici vin în contact cu energiile pe care le degajă dinamica faliilor geologice.

Biodetecția energiilor subtile.

Operatorul extrasenzitiv vine în contact cu energii subtile, pe care organismul său le amplifică pentru a face posibilă detecția și localizarea lor. La biodetecția repetată a efectului Rudan, de pildă, în cazul subiecților umani sănătoși operatorul extrasenzitiv nu simte niciun disconfort psihic sau fiziologic; iar în situația detectării extrasenzoriale a efectului Rudan la subiecți vegetali din anumite specii, are loc chiar o revigorare spectaculoasă a funcțiilor sale biologice.

La detecțiile făcute la subiecți umani de vârsta a treia sau a celor care suferă de anumite boli, operatorul extrasenzitiv simte în organismul său o pierdere bioenergetică însemnată (probail în urma vampirismului bioenergetic), ce se poate manifesta prin stări de greață, cefalee, palpitații, aritmie cardiacă.

De exemplu, la începutul anilor ’90, am întreprins un șir de experimente privind efectul Rudan la Facultatea de Psihologie din București, cu aprobarea ministrului învățământului, profesor universitar  dr. Mihai Golu. La experimente au participat, ca subiecți umani, studenți și cadre didactice universitare de vârsta a treia.

Când făceam teste pe studenți, mă simțeam confortabil din punct de vedere psihic și fizic. În zilele în care veneau cadre didactice de vârsta a treia pentru a fi subiecți ai exeperimentelor, la sfârșitul programului aveam simptome specifice epuizării bioenergetice.

De reținut că în cazul biodetecției vestigiilor arheologice din subsol, a localizării zăcămintelor petrolifere și a altor zăcăminte minerale (cu excepția celor de uraniu), precum și în situația localizării altor repere fizice, nu se constată pierderi energetice la nivelul organismului operatorului extrasenzitiv. Localizarea reperelor prin detecție extrasenzorială se poate face atât pe parcursul zilei cât și noaptea.

Nu trebuie uitat că, detecţia extrasenzorială – după alţi autori, biodetecţia – este definită drept ansamblul operaţiilor efectuate cu mijloace şi procedee specifice biosinergeticii, cu implicarea directă a biocâmpurilor vieţuitoarelor (vegetale, animale, umane) în scopul obţinerii de informaţii funcţionale, spaţiale şi/sau temporale asupra unui fenomen fizic, chimic, biologic, social. Enunţul, elaborat de profesorul universitar dr. Alexandru Măruţă, acoperă în mod satisfăcător plajele teoretică şi aplicativă ale detecţiei extrasenzoriale.

Ca principiu, detecţia extrasezorială constă în reacţia organismului uman la nivel celular, la impactul vibraţiilor produse de materie. Biodetecţia are la bază cele trei elemente fundamentale ale Naturii: materia, energia şi informaţia. Creierul uman captează prin terminalele sale senzoriale şi extrasenzoriale şi decodifică la nivel subconștient informaţia corpusculară generată de materie, în procesul de transformare fizică şi chimică. Memoria corpusculară conţine informaţii despre materia din care provine. Creierul uman trasmite practic instantaneu rezultatul decodificării informaţiei corpusculare prin terminale nervoase specializate, care determină închiderea subconştientă a dispozitivelor tehnice de reacţie (biolocatoare).

Este important ca cercetătorii din domenii de frontieră, să participe la cursuri de detecție și teledetecție extrasenzorială, predate de un specialist recunoscut în branșă.

SURSA: jurnalparanormal.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.