Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

CAVALERUL NEGRU- satelitul misterios, de origine NECUNOSCUTĂ

nasa_ufo_black_night

Un satelit localizat în spațiu în 1960, nerevendicat nici de americani și nici de ruși, stârnește încă numeroase controverse, în special cu privire la originea sa.Potrivit site-ului abovetopsecret.com, printre cele mai vehiculate ipoteze privind originea satelului sunt cele care îl leagă de o civilizație pământeană apusă și cele care îi conferă o natură extraterestră.

 Dar care este istoria acestui satelit? Un clip video postat pe Internet pare să ofere câteva lămuriri. În 1899, celebrul invetator Nikola Tesla a descoperit un semnal electronic, despre care credea că provine din spațiu. Trei decenii mai târziu, același semnal este recepționat și de radioamatori.
Iar după alte patru decenii, Stația de Ascultare Nord-Americană detectează un ecou radar, provenind de la un satelit de origine necunoscută aflat pe orbita Terrei, potrivit anunțului făcut la vremea respectivă de directorul Planetariului Adler.
 După șapte luni de la detectarea semnalului radar, satelitul a fost fotografiat pentru prima oară pe 3 septembrie 1960, în Long Island. Obiectul a continuat să uimească astronomii World Wide, in anii 60 Cavalerul Negru a fost localizat, din nou, pe orbita Polara. Astronomii si oamenii de stiinta au calculat greutatea obiectului si au aflat ca este de peste 10 de tone, deci e cel mai greu satelit artificial pe orbita planetei noastre.

Spre deosebire de celelalte obiecte de pe orbita terestră, create de oamenii de știință, satelitul denumit „Cavalerul negru” nu avea o apariție regulată, în unele nopți putând fi văzut, iar în altele nu. Orbita sa era una polară, iar după mai multe investigații s-a descoperit că nici SUA și nici Rusia nu recunosc apartenența satelitului.

SUA a înființat chiar o comisie specială care să adune informații despre misteriosul satelit, iar un articol special a fost publicat în Revista Time.

Povestea „Cavalerului Negru” continuă cu niște fotografii realizate de un astronaut, iar în 1998, naveta spațială Endeavour surprinde o serie de imagini cu ceea ce oamenii de știință cred că ar fi satelitul misterios.

Se crede că satelitul misterios se află și acum pe orbita terestră, însă explicațiile oferite de NASA cu privire la originea sa au fost schimbate de mai multe ori de-a lungul timpului.

Până în prezent cea mai mare parte a informațiilor „oficiale”  sunt păstrate în condiții de siguranță și departe de societate. Cavalerul Negru un satelit extraterestru trimise pe Pamant pentru a studia rasa umană? A făcut încercarea de a comunica cu rasa umană? Am ignorat tentativele de comunicare? Un lucru este sigur, Cavalerul Negru rămâne unul dintre obiectele cele mai misterioase de pe orbita planetei noastre. Există o legătură între aceast faimos obiect din spațiu și realizările vechi ale omenirii?

surse:

  • http://www.evz.ro/
  • http://conexiunispirituale.blogspot.ro/
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.