Ce aplicații îți ”mănâncă” spațiul de memorie al telefonului

foto: Lava

Vrei să faci poze cu familia și prietenii sau când ești în vacanță. Dar nu poți, pentru că nu mai ai spațiu în telefon.

Dacă nu reușești să îți dai seama de ce îți tot apare notificarea conform căreia spațiul de stocare al telefonului este plin, avem un răspuns pentru tine. Iată care sunt cele mai populare aplicații ce blochează spațiul pe telefonul tău și nu te lasă să faci pozele pe care ți le dorești!

Ce aplicații te lasă fără spațiu în telefon?

Facebook Messenger

Multe persoane folosesc această aplicație, dar adevărul este că ocupă mai mult spațiu pe telefon decât ai crede. Aplicația stochează în permanență informații despre utilizarea sa pe dispozitiv, iar toate aceste informații ajung să rămână pe telefon. Deci, dacă folosești în primul rând Facebook pentru a posta fotografii și a discuta cu prietenii și utilizezi aplicația de mesagerie pentru a discuta cu câțiva oameni, o poți șterge de pe telefon și așteaptă să răspunzi la mesaje pe laptop sau PC.

Jocurile care te ajută să pierzi timpul

Jocurile pe care le descarci pe telefon pot ocupa mult din spațiul și datele pe care le ai, mai ales dacă le joci des. Cu cât te joci mai mult, cu atât mai multe date pe care le stochează jocul vor fi în memoria telefonului.

Iar unele pot ocupa mai mult de 100 MB de spațiu. Așa că șterge jocurile pe care le iubeai acum un an, dar pe care nu le mai joci și nu le mai folosești. Vei fi surprins cât de mult spațiu vei elibera. Iar dacă nu îți poți lua rămas bun de la acestea, măcar joacă-le mai rar, pentru a împiedica aplicațiile să stocheze atât de multe date pe dispozitivul tău.

Snapchat

S-ar putea să știi persoane care par a trăi pe Snapchat, însă ceea ce nu știu acestea este că ocupă foarte mult spațiu. Cu cât utilizezi mai mult aplicația, cu atât mai puțin spațiu de stocare rămâne pe telefonul tău. Dacă ești dispus să te desparți de pozele în care te transformi într-un iepure sau ai o cunună de flori pe cap, vei avea mai mult spațiu liber pe telefon.

Sursa: eva.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *