Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

EXISTĂ peste 10000 de astfel de locuri depistate în întreaga lume! BIZARELE figuri geometrice din lanurile de grâu

cercuri-din-lanuri7

Figuri geometrice de o mare precizie și complexitate în lanurile de grâu sau de rapiță. Un fenomen care nu a fost explicat, cu toate că interesul oamenilor de știință a fost unul major.

Aceste figuri geometrice au niște particularități care au stârnit interesul oamenilor de știință. Tulipinele plantelor nu sunt strivite, sunt numai aplecate. În mod normal, orice forță care acționează asupra acestor tulpini le strivește.

A fost emisă ipoteza că o forță pe bază de laser sau de microunde a fost utilizată pentru a crea aceste misterioase forme.

O altă problemă neelucidată este legată de faptul că aceste figuri geometrice apar inopinat. Sunt mărturii ale unor fermieri care au declarat că după ce au inspectat câmpul, la o oră după ce au revenit, au descoperit aceste forme misterioase.

Au fost lansate ipoteze legate de faptul că armata, serviciile secrete, sau oamenii de rând sunt autorii acestor figuri geometrice.

Dacă oamenii ar fi autorii, în jurul acestor forme, s-ar fi descoperit urme sau probe care să ateste acest lucru. O altă problemă este legată de forma perfectă a acestor forme.

Acest fenomen a fost înregistrat în Anglia, la începutul anilor 60. În prezent, sunt peste 10000 de astfel de locuri depistate în întreaga lume.

La început, s-a pus acest fenomen pe seama faptului că anumite persoane au făcut o glumă. Pe parcurs, cercetătorii și-au dat seama că aceste forme nu puteau fi realizate de oameni. Mai mult, au fost observate anumite fenomene care se produc în interiorul și numai în interiorul acestor forme.

Bateriile se descarcă mult mai rapid față de exteriorul zonei, aparatele de fotografiat, ceasurile nu funcționează, iar persoanele care stau mai mult timp în interiorul acestor forme au grețuri.

 În anul 1996, în zona din apropierea megaliților de la Stonehenge s-a petrecut un fapt misterios. La ora 17.00 un avion cu turiști a survolat zona. După o jumătate de oră, un alt avion a survolat zona și pilotul a raportat că un cerc cu un diametru de o sută de metri este format într-un lan de grâu, din apropierea megaliților.

Cine și cum a putut să realizeze o astfel de formă atât de rapid? În anul 1998, în Ungaria și statul Montana, SUA, au fost descoperite două cercuri formate din copaci. Copacii, fără să fie rupți erau îndoiți, toți în aceeași direcție și la același unghi.

Ipoteza conform căreia aceste forme sunt creația extratereștrilor are susținătorii săi, poate și pentru că nu au putut fi date răspunsuri realiste și științifice la acest fenomen.

sursa: ochiulmintii-vedetot.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.