Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Ce le mai trece unora prin cap! Cele mai ciudate experimente făcute de oameni

femeie-de-o-tona

Femeia care vrea să cântărească o tonă

Poţi să rămâi uimit de câte le trăsnesc prin cap unor oameni ca să ajungă a-şi vedea numele scris în Cartea Recordurilor. Printre aceştia sunt şi dintre cei care recurg la experimente mai puţin obişnuite, uneori chiar lipsite de logică, iar alteori… mortale.

Iată câteva dintre cele mai absurde provocări peste care şi-au propus să treacă oameni din diferite colţuri ale lumii, potrivit Unica.ro.

Scopul femeii care vrea să atingă greutatea de o tonă le-a pus pe gânduri pe multe din reprezentantele sexului frumos care încearcă prin diete extenuante pentru a da jos kilopgramele în plus, şi nu doar pe ele.

Susanne Eman locuieşte în Arizona, SUA, şi cântăreşte 330 de kilograme. Ea vrea să ajungă la 1000, pentru a-şi împlini visul de a fi cea mai grasă femeie din lume.

Femeia vrea să vadă dacă este posibil să supravieţuieşti la o asemenea greutate. Susanne este deja convinsă că răspunsul este DA. „Un deţinător anterior al recordului cântărea 730 de kilograme”, a argumentat ea, decisă să depăşească recordul.  Susanne consumă peste 20.000 de calorii pe zi.

Femeia care nu se uită în oglindă… Nu e o glumă

Potrivit unui studiu recent, femeile se privesc în oglindă în medie de 70 de ori pe zi. Nu acelaşi lucru se referă însă, şi la Kjerstin Gruys, care nu şi-a mai văzut imaginea în oglindă deja de un an. Dar…înainte de a pune în practică experimentul a învăţat să se machieze din instinct.

Kjerstin nu o face pentru că ar fi superstiţioasă, ci pentru a-şi câştiga încrederea în sine. Cel puţin aşa susţine tânăra, studentă la Universitatea din California, care, în acest fel, şi-a atins scopul propus şi are acum păreri mai bune despre exteriorul său.

Mai puţin credibil, dar Kjerstin Gruys nu a cum arăta în ziua propriei nunţi, asta deoarece a început experimentul cu jumătate de an înainte de căsătorie.

Trăieşte doar cu aer

Indianul care trăieşte doar cu aer este deja celebru. Prahlad Jani, în vârstă de 83 de ani, a uimit lumea întreagă, dar mai ales pe medici, care s-au convins că ceea ce spune este adevărat. Bătrânul susţine că nu a mâncat şi nu a băut nimic în ultimii 70 de ani.

traieste-doar-cu-aer

Pentru a se convinge că toată povestea nu este născocită, cercetătorii l-au testat pe yoghin. Astfel, timp de două săptămâni, bătrânul a fost internat într-o clinică unde, sub atenta monitorizare a specialiştilor, şi-a continuat stilul de viaţă obişnuit.

Oamenii de ştiinţă au rămas stupefiaţi de capacitatea bătrânului de a se menţine viu şi sănătos doar cu aer. Indianul crede că a fost binecuvântat de o zeiţă.

S-a îngropat de viu

Inspiraţi probabil din scena filmului Kill Bill, în care Uma Thurman supravieţuieşte îngropată într-un coşciug, doi ruşi s-au gândit să repete experimentul. Aventura a sfârşit fatal pentru unul dintre ei.

ingropat-de-viu

Cei doi bărbaţi au săpat o groapă în pământ şi au aşezat acolo un sicriu improvizat , dotat cu ţevi pentru ventilaţie. Unul din tineri s-a culcat în coşciug cu o pătură, o sticlă de apă şi un telefon mobil, iar groapa a fost acoperită cu scânduri de lemn la 20 de centimetri de sol. A doua zi, acesta a fost găsit fără suflare.

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.