Cei ”Nouă Bărbați necunoscuți”- o societate SECRETĂ care a ucis 100.000 de oameni

india

Cei Nouă Bărbați necunoscuți sunt în India ceea ce ar fi Illuminati pentru lumea occidentală, dar peste ei domneste o aura și mai mare de mister.

Conform legendei, această puternică societate secretă a fost fondată de împăratul Asoka în 273 î.Hr., după o bătălie sângeroasă în Kalinga, în care a ucis 100.000 de oameni. Totuși, trupurile celor uciși l-ar fi adus pe împărat într-o stare de suferință și groază față de război ce l-au determinat să se convertească la budism.

Scopul celor Nouă Bărbați a fost acela de a ține ascunse armele și metodele de distrugere în masă de oamenii răi și neștiutori. De asemenea ei lansau în lume cunoștințe benefice și necesare care aduc beneficii omenirii. Se presupune că fiecare dintre cei Nouă Bărbați este responsabil pentru păstrarea a câte unei cărți care se ocupă de ramuri ale cunoștințelor potențial periculoase.

Cărțile sunt cunoscute pentru abordarea următoarelor subiecte: „Propagandă și război psihologic”, „Fiziologie”, „Microbiologie”,”Alchimie„, „Comunicare”, „Gravitație”, „Cosmologie”, „Lumină” și „Sociologie”. Unii oameni cred că Cei Nouă Bărbați necunoscuți există până în ziua de azi.

sursa: clubenigma.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *