Cele treisprezece familii care CONDUC LUMEA

Informatii noi cu privire la organizatia masonica Illuminati au iesit la iveala recent si aduc putina lumina in cazul celei mai sinistre si misterioase societati care are ca scop principal sa instaleze o noua ordine mondiala.

Noile informatii sugereaza ca exista un sistem centralizat de comanda in interiorul organizatiei numit “Consiliul”.Apartenenta la acest consiliu se realizeaza in functie de “linia stramoseasca” si doar treisprezece familii de pe intreaga planeta sunt in masura sa faca parte din el.

Se crede ca Illuminati are milioane de membri in toata lumea,multi dintre ei ocupand pozitii inalte si influentabile.

Diferiti politicieni,directori de companii,bancheri si chiar actori de la Hollywood sunt suspectati ca fac parte din misterioasa organizatie.Acestia sunt “ingrijiti” de organizatie pentru ca pun in aplicare planul suprem de manipulare a lumii.

Se pare ca informatii cu privire la componenta consiliului au ajuns in presa,aceasta descoperind ce familii alcatuiesc secretosul consiliu.Se crede ca cele treisprezece familii sunt indreptatite sa conduca lumea crezandu-se ca membrii acestora ar fi descendentii unor “zei” antici.

Cele treisprezece familii care fac parte din consiliul Illiminati ar fi: Familia Rotschild, Familia Bruce, Familia Kennedy, Familia Medici, Casa Hanovra, Casa Habsburgilor, Familia Krupp, Familia Plantagenet, Familia Rockefeller, Casa Romanov,Familia Sinclair, Familia Warburg si Casa Windsor.

In interiorul acestui grup de familii,aparent apare o alta ierarhie.Cea mai importanta si puternica familie din Consiliu este Familia Rotschild.Membrii familiei sunt considerati ca ar fi cei mai importanti membri datorita averii pe care o detin si pentru faptul ca o mare parte din sectorul bancar al lumii ar fi sub influenta acestora.

sursa: mistere.info

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Branescu Constantin spune:

    Multa apa are planeta dar nu poate spala rautatea si dorinta de inavutire a unor familii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *