Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Cercetătorii americani trag un SEMNAL de ALARMĂ: ”Laptele pasteurizat, produs în fabricile de procesare a laptelui, cauzează cancere hormonale”

milk

Laptele pasteurizat, produs in fabricile de procesare a laptelui, cauzeaza cancere hormonale . Vinovata de aceasta descoperire socanta o reprezinta alimentatia cu nutreturi concentrate a vacilor din ferme, care face ca laptele sa contina niveluri periculoase de estron sulfat, un compus estrogen legat de cancerele testiculare, de prostata si de sani.

Cu alte cuvinte, contrar a ceea ce spun oficialitatile din SUA sau din alte tari ale lumii, laptele procesat in fabricile de lactate nu este un produs sanatos, fiind direct implicat in producerea de cancer. “Laptele pe care noi il bem azi este destul de diferit fata de ceea ce beau stramosii nostri”.

Vacile care pasuneaza natural si sunt hranite cu furaje naturale imbunatatesc digestia, vindeca anumite boli si stimuleaza imunitatea generala, putand ajuta la prevenirea cancerului. Dar, guvernele lumii nu vor sa ne lase sa ne hranim sanatos, ci vor sa ne intoxice cu alimente din ce in ce mai artificiale, create in laboratoarelor marilor corporatii din domeniul agriculturii.

De exemplu, in SUA, exista un proiect de lege privind fermele (“Farm Bill”) care acorda mai multe subventii fermierilor care isi hranesc vitele cu furaje modificate genetic, in defavoarea celor care isi hranesc vacile in mod natural. Scopul: obtinerea de profituri uriase ale marilor corporatii din domeniu (gen Monsanto), dar si reducerea numarului populatiei prin contactarea de boli mortale, prin folosirea acestor alimente toxice.

Romania inca are noroc ca are o populatie mare de tarani ce hranesc vacile in mod natural, si astfel ca laptele este unul sanatos. De aceea, va racomandam sa folositi laptele de la tarani si sa uitati de laptele procesat din marile lanturi de supermarketuri.

Conspiraţia “laptelui cu urină” de la ţărani: o nouă manipulare stalinistă a marilor companii de lactate din România

Mass-media din România (televiziunile şi presa on-line) a avut o campanie agresivă împotriva laptelui natural, produs de ţărani şi vândut în pieţe. Citez o ştire doar din antena3.ro, dar să ştiţi că ea se găseşte şi pe alte site-uri:

Din dorinţa de a mânca tot mai natural, riscăm să ne îmbolnăvim. Preferăm să cumpărăm de la ţărani, crezând că mâncarea e sănătoasă, dar ei nu sunt atât de cinstiţi pe cât credem. Specialiştii au descoperit că producătorii pun urină de vacă în lapte, pentru ca marfa să reziste mai mult la temperaturi ridicate. Mai grav e că nu putem recunoaşte la prima vedere laptele tratat, dar efectele asupra organismului sunt devastatoare. Conservantul este secretul ca laptele să nu se brânzească.  “Mai ales într-un moment ca acesta, când căldura acidifică laptele şi acesta se încheagă, se strică, se pot adăuga substanţe alcalinizante aşa cum ar fi chiar urina de vacă”, atrage atenţia prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, nutriţionist.

Cam așa e ”promovat” laptele natural în România…

sursa: http://searchnewsglobal.wordpress.com/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.