Cine moare dacă ”E” împinge piatra? Test de angajare la Google

Test de angajare la Google. Cine moare dacă „E” împinge piatra?

Internauţii au viralizat pe net, în ultimele zile, un test care li s-ar da aplicanţilor pentru un job la Google. Este vorba despre un exerciţiu care verifică nu numai coeficientul de inteligenţă, dar şi capacitatea de anticipare a concurentului, scrie independent.md.

Acest test nu este cel mai greu dintre cele date de Google, dar se numără printre cele mai amuzante, susţin utilizatorii reţelelor de socializare.

Astfel, problema sună în felul următor: din schiţa prezentată, cine moare dacă omul de la litera E împinge piatra? Testul a necesitat mult timp de gândire pentru concurenţi.

Răspunsul vine tot de la internauţi: Nu moare nimeni. De ce? Pentru că piatra pe care o împinge omul de la litera E nu reprezintă o sferă completă. Deci, D este salvat de acel vid şi, datorită spaţiului lipsă, roca nu este destul de grea pentru a împinge scândura pe C. Astfel, piatra rămâne într-un soi de balans, nici nu are forţa să lanseze cealaltă rocă în aer, pentr a-l lovi pe unul dintre B şi A, conform realitatea.net.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *