Cum elimini metalele grele din organism, cum eviți intoxicația cu acestea

foto: Natural Mentor

Chiar dacă ai un stil de viață sănătos, toxinele găsesc o cale de a-ți pătrunde în organism, de aceea este indicat să faci cure de detoxificare. Vezi cum te ajută coriandrul să elimini metalele grele din organism.

Metalele grele se găsesc în alimentele non-organice, în pește, deodorante sau țigări. Intoxicația cu metale grele duce la probleme grave de sănătate, precum cancerul, bolile de inimă, deteriorarea creierului, problemele emoționale, bolile de plămâni sau de oase.

Pentru a scăpa de metalele grele din organism, poți folosi coriandru. Pe lângă gustul plăcut pe care îl are, atrage aceste substanțe periculoase și ajută la eliminarea lor din organism. Consumă-l la fiecare masă, în salate, supe, omlete sau sub formă de suc.

Sucul care te scapă de metalele grele

Poți elimina metalele grele din organism cu ajutorul unui suc care conține coriandru. Ai nevoie de apă, ¼ cană de frunze de coriandru proaspăt, ¼ cană de pătrunjel proaspăt și jumătate de linguriță de pudră de chlorella. Spală toate ingredientele și amestecă-le în blender, până când obții o băutură cremoasă. Bea acest suc o dată pe zi, timp de două săptămâni, și îți vei curăța organismul de metale grele.

Cum eviți intoxicația cu metale grele

Pentru a evita intoxicația cu metale grele, este indicat să alegi fructe de mare din locuri cât mai sigure. Peștele absoarbe mercur și alți poluanți care trăiesc în apă și îți poate afecta sănătatea. Bea apă filtrată și evită zonele industriale, unde poluarea este mai mare. Alege produse cosmetice organice și încearcă să mănânci cât mai sănătos.

Sursa: unica.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *