Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Cum ne influenţează Luna Plină

Subiectul miturilor, legendelor şi superstiţiilor, Luna ne-a intrigat mereu şi mulţi dintre noi i-au atribuit puteri extraordinare. De curând, medicii francezi au descoperit faţa ascunsă a Lunii şi modul în care ne influenţează starea de sănătate, somnul, viaţa intimă şi moralul.

Ştim cu toţii că Luna Plină determină ciclul mareelor deci e logic ca ea să influenţeze şi organismul uman atât timp cât acesta conţine 80% apă.

Fie că este vorba de sistemul limfatic,de cel digestiv sau de cel circulator Luna Plină îţi „dictează” starea de sănătate mai mult decât îţi imaginezi.

Îţi dă stări de nervozitate

Insomnii frecvente, angoase pasagere şi creşterea problemelor cardiovasculare iată ce efect au razele electromagnetice ale Lunii asupra electronilor din celulele corpului nostru.

În perioada de Lună Plină,razele ei magnetice au efect direct asupra hipotalamusului care, odată dereglat, accentuează starea de stres şi scade nivelul de melatonină,hormonul responsabil cu somnul.

Îţi agravează afecţiunile feminine

Sindromul premenstrual este caracterizat de 3 simptome: tensiunea mamară, tensiunea pelviană şi cea psihică.

Când este Lună Plină,vasele sangvine se dilată ceea ce accentuează senzaţia de tensiune în sâni şi de picioare grele precum şi cea de balonare abdominală.

Tot în această perioadă,razele Lunii determină o creştere a pH-ului din organismul tău care devine alcalin şi favorizează apariţia cistitelor.

Părul tău creşte mai repede

Chiar dacă-ţi vine greu să crezi, aspectul sănătos şi lucios al părului depinde de o bună circulaţie sangvină stimulată la rândul ei de Luna Plină.

Razele acesteia determină dilatarea tuturor vaselor şi capilarelor sangvine. Astfel, mai multe vitamine şi minerale „hrănesc” firul de păr în această perioadă.

Aşa că, dacă vrei ca părul să-ţi crească mai repede, tunde-te pe durata Lunii Pline.

Un celebru coafor din Paris tunde părul numai în nopţile cu Lună Plină. Acolo te poţi programa între orele 23.00 şi 5.00 dimineaţa.

Te ajută să te detoxifici

Când astrul este în fază descrescătoare nu ezita să-ţi alegi un meniu detoxifiant şi drenant pentru a elimina energiile negative.

Mizează pe alimentele purificatoare ca broccoli, conopidă, sfeclă roşie, peşte, ceai verde şi apă cu lămâie.

Bea mult mai multe lichide decât de obicei.

Corpul tău va funcţiona mai bine şi ţi se va îmbunătăţi circulaţia sângelui,ceea ce va determina un mai bun drenaj al ficatului.

Accentuează senzaţia de picioare grele

Luna Plină stimulează circulaţia şi determină astfel creşterea fluidelor corporale şi apariţia unor procese inflamatoare la nivelul gambelor.

De aici şi agravarea sindromului de picioare grele şi a retenţiei de lichide în organism.

Specialiştii francezi numesc acest proces „fenomenul micromareelor biologice“.

Energizează-te cu «apa lunară»

Medicul francez Henry Puget,cel care a demonstrat ştiinţific cum poate Luna să ne schimbe starea de dispoziţie şi de sănătate,ne recomandă un cocktail energizant inedit.

În noaptea cu Lună Plină aşEază o sticlă (să nu fie de plastic) cu apă plată în aer liber, într-un loc scăldat din plin de razele astrului nocturn.

Pui apoi sticla în frigider şi bei în fiecare dimineaţă câte un pahar pe stomacul gol.

Principiul e simplu: undele electromagnetice emise de razele lunare sunt captate în moleculele de apăpăstrându-le principiile fizice şi energetice.

Bând această „apă lunară”,toată informaţia este transmisă corpului tău.

sursa: prafdestele.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.