Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

Cum se mai joacă unii de-a creatorii! La Pietrele Îndrumătoare din Georgia, s-a mai adăugat o nouă piatră pe care e scris 2014. Oare ni se pregătește ceva?

Georgia_Guidestones

“Pietrele Georgiei” (“Georgia Guidestones”) este un larg monument de granit aflat în Georgia (SUA), construit în 1979 de un necunoscut pe numele de R.C. Christian.

Una dintre cele mai populare ipoteze ar fi aceea că în spatele acestui pseudonim s-ar afla Christian Rosenkreuz, fondatorul rozicrucianismului, un curent din care s-au inspirat mai târziu francmasonii şi organizaţia malefică Illuminati. Pe aceste pietre stă scris în 8 limbi străine un mesaj format din 10 puncte:

1) Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de oameni, pentru a fi în echilibru cu natura.
2) Reproduceţi-vă înţelept.
3) Uniţi umanitatea într-o singură limbă universală nouă.
4) Conduceţi cu pasiune, credinţă şi tradiţie – toate lucrurile cu o judecată moderată.
5) Protejaţi oamenii şi naţiunile cu legi şi curţi de justiţie corecte.
6) Toate naţiunile să se conducă singure, iar disputele externe să se facă într-o curte de justiţie mondială.
7) Evitaţi legile neînsemnate şi politicienii inutili.
8 ) Echilibraţi drepturile personale cu îndatoririle sociale.
9) Preţuiţi adevărul, frumuseţea, iubirea, căutând armonia cu infinitul.
10) Nu fiţi un cancer pentru Pământ: lăsaţi loc naturii.

Deşi unele din aceste 10 puncte sunt OK şi chiar binevenite (ca, de exemplu, “Preţuiţi adevărul, frumuseţea, iubirea, căutând armonia cu infinitul”), totuşi nu pot să nu remarc pe cea mai dură dintre ele, un mesaj tipic Illuminati, acela de reducere a populaţiei lumii sub 500 de milioane de locuitori, ceea ce înseamnă că restul omenirii, de 6,5 miliarde de locuitori ar trebui să dispară (adică, omorâţi, de o calamitate sau un război mondial distrugător).

De asemenea, se mai observă în aceste 10 mesaje şi idei ale Ocultei Mondiale, ca de exemplu instituţii mondiale (curţi de justiţie) şi limbă universală. Totodată, şi mesajul “Reproduceţi-vă înţelept” aduce aminte de eugenie, tehnica nazistă de creare a unor “specii curate”.

Se pare că în 2014, anul aceasta, o piatră nouă şi ciudată a fost adaugată monumentului Illuminati. Pe piatră, pe o parte stă scris “20”, iar pe cealaltă “14”, formând astfel anul “2014”. Ce vrea să semnifice? Că anul acesta (2014) se vor initia actiuni pentru punerea in functiune ale celor 10 mesaje? Inclusiv declansarea actiunii de reducere a populaţiei la 500 de milioane de locuitori!? Speram sa fie o gluma proasta!

sursa: lovendal.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.