Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

De ce visăm oameni dragi care au murit şi ce înseamnă aceste vise

foto: paranormalnight.com

Visele adună frînturi de realitate și informații recente cu amintiri foarte vechi, ne arată în prim plan o mulțime de detalii pe care le-am ignorat, iar cînd ne pun față în față cu diverse persoane, fie ele cunoscute sau nu, misterul mesajelor lor se adîncește.

Sentimentul este cu atît mai frustrant cînd oamenii din vis încearcă să comunice cu noi și nu înțelegem ce vor să ne spună. Ne trezim cu senzația că ne lipsește ceva sau că am omis un lucru foarte important, ceea ce de multe ori este adevărat. Dacă ți s-a întîmplat și ție să visezi persoane pe care nu ai reușit să le înțelegi, iată care este semnificația reală a apariției lor în vise, scrie noi.md.

Potrivit specialiștilor în spiritism, oamenii care pleacă din viață nu încetează să comunice cu noi, încercînd atsfel să ne aline durerea. Nu este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sînt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sănătoși și viguroși.

Astfel, persoana dragă pierdută vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

Nu în ultimul rînd, atunci cînd ai un vis cu o persoană dragă care a murit, fii atent la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cel drag încearcă să te facă să vezi ce ai de făcut pe viitor în viața ta, conform divahair.ro.

În funcţie de circumstanţele în care apare cel plecat dincolo în vis, există mai multe interpretări:

– dacă este în viaţă şi participa la acţiune că şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat, însă fără a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fără a fi vorba însă de sentimente foarte tulburătoare sau intense.

– dacă persoană decedată are un rol important în acţiunea din vis şi te străduieşti să o ajuţi, înseamnă că simţi că ai lăsat ceva nerezolvat între voi, atunci cînd era în viaţă.

– dacă persoană decedată încearcă să te sfătuiască cu ceva, înseamnă că în viaţa reală ai nevoie de ghidare, protecţie şi confort. Poate că te simţi singur şi neputicios, iar acest aspect se reflectă în ceea ce visezi. Un astfel de vis, în care un spirit îţi arată calea, poate fi foarte reconfortant în perioadele dificile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.