Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Doctorul Royal Rife și tratamentul pentru orice boală, inclusiv cancer. Raza fasciculară Rife şi Microscopul universal, invenții pierdute (video)

foto: lumeacarnavalului.com

Dr Royal Rife bacteriolog si om de stiinta a reusit in anii 1930 prin aplicarea de pulsuri electrice si magnetice sa elimine numerosi virusi precum cancerul, tuberculoza etc.

In anul 1920 a inventat primul microscop pentru studiul virusilor, in 1934 a testat cu succes metoda vindecand 14 pacienti de cancer definitiv, si-a creat propria companie Beam Ray, a refuzat ofertele unor oameni influenti din domeniu, a intrat in procese dupa ce producatorul generatoarelor de impulsuri n-a respectat indicatiile sale utilizand o metoda proprie de a genera frecventele prin armonice – metoda care n-a dat rezultate,dezvoltarea industriei farmaceutice a dus la pierderea  interesului in aparatele sale si a dat faliment.

În 1999, au fost descoperite mai multe casete audio, uitate. Pe benzi se aflau vocile câtorva oameni aflați în centrul evenimentelor care fac subiectul acestui film documentar: un tratament revoluționar pentru cancer. Casetele aveau peste 40 de ani vechime și spuneau povestea poate a celei mai importante povești medicale a secolului XX.

În centrul poveștii se află doctorului Royal Rife, un nume aproape necunoscut în istoria științei. În anii ’30, Royal Rife susținea că prin folosirea unui microscop optic special putea să studieze anumiți microbi, mult prea mici pentru a putea fi văzuți cu tehnologia de până atunci. Mai multe, Rife, care lucra cu unii din cei mai cunoscuți cercetători din lume, a afirmat că prin utilizarea unui fascicul de lumină inventat chiar de către el anumiți agenți patogeni puteau fi distruși.

Mai important, Rife susținea că prin acest tratament descoperise tratamentul pentru cancer. Teoriile sale au fost, însă, respinse de asociațiile medicale din anii ’50. Mai mult, cei care promovau terapia lui Rife au fost condamnați pentru fraudă, iar lumea medicală a clasificat munca cercetătorului drept pseudomedicină. Și totuși, există un adevăr în cele spuse de doctorul Rife? A fost descoperit, de fapt, leacul pentru cancer?

După cum prea bine ştim, vindecarea cancerului prin metode ,,de ultimă oră’’, este pusă de multe ori sub semnul întrebării. Există anumite tipuri de cancer care nu pot fi vindecate cu ajutorul metodelor actuale. În plus, reacţiile adverse ale organismului uman nu sunt deloc de neglijat. Se pare însă că odată, medicina a deţinut cheia vindecării cancerului. Dar ce s-a întâmplat cu aceasta ? Pentru a afla acest lucru, vom face o întoarcere în timp cu aproximativ optzeci de ani, mai precis în anii 1930, în California – San Diego, unde un strălucit cercetător, dr. Royal Rife a început căutarea soluţiei împotriva cancerului. Pe parcursul activităţii sale a primit 14 mari premii şi titlul de Doctor la Universitatea din Heidelberg la care lucra.
Primul succes l-a reprezentat inventarea Microscopului Universal Rife, un instrument optic cum nu mai exista în vremea aceea şi care se baza pe un sistem optic cu cuarţ, neobişnuit. Microscopul putea mări celulele vii, bacteriile şi chiar şi virusurile, de aproape treizeci de mii de ori. Creaţia lui Rife nu semăna cu microscoapele moderne, folosite în primul rând pentru a analiza specimenele care au fost omorâte, încălzite şi impregnate cu anumite substanţe pentru a se putea observa. Una dintre descoperirile importante ale lui Rife a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvenţă de rezonanţă, ceea ce Rife a numit Ritmul Mortal de Oscilaţie (RMO).

foto: apologeticum.ro

Avand o cultură bacteriană sub microscop, Rife obişnuia să pună în acţiune un generator de frecvenţă, denumit astazi Raza fasciculară Rife, care producea un câmp electromagnetic acordat la frecvenţa RMO. La câteva minute de la activare, orice bacterie înceta să se mai mişte şi murea. El a descoperit că putea utiliza Raza fasciculară şi asupra oamenilor infectaţi cu o anume bacterie şi că putea astfel vindeca oamenii de bolile infecţioase. Rife putea distruge bacteriile obişnuite, putea vindeca infecţiile cronice şi putea învinge chiar şi cancerul. Folosind pur si simplu numai principiul rezonanţei vibratorii, Rife putea distruge bacteriile şi virusurile la fel de uşor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanţă (precum marele cântăreţ de operă Caruso). Rife a iscat o controversă în momentul în care şi-a expus teoria sa despre producerea cancerului.

Rife credea că această boală este cauzată de un virus sau microorganism denumit BX. Rife s-a hotărât să descopere frecvenţa de rezonanţă a acestuia. Descoperind-o, Rife şi-a expus la această frecvenţă animalele de laborator care aveau tumori induse prin BX. Toate tumorile canceroase s-au dezintegrat, iar animalele s-au însănătoşit. După această experienţă, Rife a trecut la tratarea persoanelor bolnave de cancer. În 1934, Rife a participat la un studiu asupra cancerului întreprins la Universitatea din Carolina de Sud. Aici el a folosit Raza fasciculară asupra unui număr de 16 pacienţi cu forme diverse de cancer final. Trei luni mai târziu, 14 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi de un juriu format din cinci medici. Acest procentaj de vindecare de 90%, a tuturor formelor de cancer nu a mai fost atins până atunci.

foto: apologeticum.ro

Desigur, vă întrebaţi de ce nimeni nu a auzit de Raza fasciculară Rife dacă ea a avut un asemenea success? În mod trist, cercetările au fost întrerupte, laboratorul în care se făceau cercetările a luat foc şi a ars până la temelie. Dar lovitura de graţie a venit mai târziu, când poliţia a confiscat ilegal şi restul  aparatelor lui Rife, rodul a peste 50 de ani de cercetare. Pe de altă parte, sume mari de bani au fost cheltuite pentru a se asigura că medicii care au vazut Terapia lui Rife vor uita ceea ce au văzut. Nici un efort nu a fost prea mare pentru a suprima orice urmă. Rife a fost târât prin tribunalele Californiei în baza unor acuzaţii false iar medicii care întrebuinţau cu succes aparatul Rife au trebuit să renunţe la folosirea acestuia pentru a nu fi trecuţi pe lista neagră.
Odată tratamentul interzis, această metodă eficientă de combatere a cancerului a fost sortită uitării.

Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cu câmp electromagnetic pentru tratarea cancerului. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numit Oscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece cancerul. Astăzi, oscilatorul cu undă multiplă este un dispozitiv interzis şi considerat un truc medical.

Din fericire există rămăşiţe de informaţii referitoare la Raza fasciculară Rife şi la Microscopul universal care sunt cercetate în prezent, deşi în mod clandestin. Cercetătorii care studiază în momentul de faţă metodele Rife, au grijă să-şi desfăţoare munca în secret pentru a nu avea aceeaşi sortă ca Rife.

sursa: apologeticum.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.