Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Documentul lăsat de un important călugăr templier, redactat în anul 1099: ”Foametea se va întinde pe Pământ precum râia”

Ioan de Ierusalim, cunoscut și sub numele de Jean de Vezelay (fr.wikipedia.org) sau Jean de Mareuil, a fost unul dintre cei mai importanți călugări templieri. Importanța sa în istorie este dată de faptul că a înființat Ordinului Templului, dar și prin faptul că a lăsat o serie de profeții despre dramele prin care va trece omenirea.

Document descoperit în Rusia

Documentul profețiilor a fost descoperit din pură întâmplare de către profesorul Galvieski în arhivele mănăstirii din Zargorsk, în Rusia, la mănăstirea Laurul Sfintei Treimi Sfântul Serghie, lângă Moscova, în 1992-1993. Opera se intitulează „Anul O Mie vine după anul O Mie…” și conține diverse profeții despre viitorul omenirii. Cele mai importante profeții se referă la cele două războaie mondiale.

Cel de-Al Doilea Război Mondial l-a prezis întocmai, cu un lux de amănunte impresionant, mai ales în condițiile în care viziunile au fost redactate în anul 1099. Dacă cele spuse de Ioan de Ierusalim despre cel de-Al Doilea Război Mondial nu mai sunt atât de importante, în schimb următorul mare dezastru pe care l-a prevestit poartă numele de Al Treilea Război Mondial.

În fiecare zi va fi o nouă Apocalipsă

Înaintea izbucnirii marelui război, omenirea va cunoaște mai multe semne prevestitoare. Așa cum susținea Ioan de Ierusalim în urmă cu aproximativ 1000 de ani, viața pe Terra se va schimba complet, va fi aproape imposibilă, iar în fiecare zi oamenii vor trăi o nouă Apocalipsă.

Unul dintre marile semne este că orașul Ierusalim nu va mai fi unul sfânt. Evreii vor împânzi lumea, pentru ca în cele din urmă să o conducă după bunul plac. Un alt semn prevestitor se va produce în clipa în care oamenii vor scotoci fundurile mărilor și se vor aventura spre descoperirea stelelor. Ei se vor crede niște zei, cu o forță impresionantă, dar în realitate nu sunt decât niște suflete pierdute într-o societate bolnavă.

Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

Foamete

Un alt semn apocaliptic în viziunea lui Ioan de Ierusalim este foametea care se va întinde pe Pământ precum râia. Atunci vor apărea negustorii de iluzii, care vor vinde oamenilor povești, care în cele din urmă se vor întoarce împotriva lor. Oamenii se vor transforma în singuratici și aproape nimeni nu va mai cunoaște ceea ce înseamnă prietenia adevărată.

Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată. Atunci când cinismul și prefăcătoria vor pune stăpânire pe mințile oamenilor, trebuie să știm că marele război este aproape. În aceste condiții, Ioan de Ierusalim susținea că cei bogați vor ajunge să doarmă pe sacii de bani, dar vor primi ajutoare, precum și hrană de pomană, în timp ce acela sărac va fi stors de taxe și impozite.

Săracii se vor revolta

Lumea va deveni un loc unde fiecare obiect va avea prețul lui. Totul va fi de vânzare sau de cumpărare. Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora. Cuvântul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic.

Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor. În aceste condiții, atunci când cei săraci și asupriți nu vor mai suporta maltratarea celor bogați, un mare război mondial se va declanșa și lupte dure vor fi duse între toate țările lumii.

sursa: gorj-domino.ro

5 Comments

5 Comments

 1. ioan din jerus

  11 februarie 2017 at 20:31

  ba, du-te tu! … in capcana ta; eu am uitat sa ma sperii!

 2. horia

  12 februarie 2017 at 21:51

  si uitati va lume ca asa si se adevereste,se apropie necazurile deacuma se si arata proteste ura unii bogatii putrezi altii saracii ca nau ce manca e pe aproape de noi valul necazurilor

 3. Aurelius Anticus

  17 august 2017 at 13:25

  Lumea se dezvolta anarhic din toate punctele de vedere. Natalitatea necontrolata va produce dezastre in maximum doua-trei secole. Va dati seama ca resursle planetei sunt limitate, in timp ce pamanteanul doreste mai mult si tot mai mult. Lacomia il va determina pe pamantean sa sara la gatul aproapelui pentru a supravietui si atunci se va declansa nu Apocalipsa, ci sfarsitul, finalul vietii oamenilor, ramanand in urma un regn animalic inferior, care nu se stie cat va mai dainui si el. Pacat ca pamantenii nu stiu sa traiasca, sa convietuiasca in pace si armonie pe aceasta splendida asezare a universului.

 4. Ligia

  18 august 2017 at 12:00

  A vazut cineva documentul/manuscrisul/ pergamentul/ hartia… sau cum s-o fi numind , sau e o nventie ca multe altele care circula pe minunea asta de net.? Exista undeva expus, macar in copie, sa il vada si muritorii de rand? Pare a fi scris mai degraba de un frustrat al zilelor noastre. csre se crede profet, sau neam cu profetii.

 5. Victor

  21 august 2017 at 4:12

  Mie m-I se pare posibil si real,indiferent ca-I original al lui Ion,sau scris de cineva recent.Viata in Rominia este acuma aproape ca in profesie. Se IA din nivelul de trai al saraci lor sa cumpere arme depasirea tehnic, ca altii sa se poata in arma cu tehnica de ultima generatie.Orce armata si armament ar poseda Rominia,cu o basina mai consistent, ar fi spus erata de rusi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.