Două modalități ca să primești primul bagajul de cală într-un aeroport

Tuturor ne place să călătorim, mai puțin partea în care trebuie să așteptăm timp prețios la caruselul de bagaje din aeroport pentru a ne recupera valizele de la cală. Din fericire, există două modalități pentru a lua primul bagajul la aeroport.

Prima modalitate este să îi ceri reprezentantului de la monitorul de check-in să atașeze un abțibild cu „fragil” pe geamantanul tău. Odată ce bagajul a fost marcat astfel, va fi încărcat mai târziu și va ieși înaintea celorlalte bagaje, atunci când vei ajunge la destinație. Dezavantajul cu această tactică este, însă, că aceste autocolante pot trece neobservate de către personalul aeroportului, scrie unica.ro, citat de point.md

A doua opțiune este să fii ultima persoană la check-in.

„Bagajele sunt întotdeauna descărcate de la ultimul la primul pe bandă, așa că dacă ești ultima persoană de la check-in, vei primi primul bagajul”, explică Thomas Lo Sciuto, lucrător într-un aeroport regional din SUA.

Ai grijă, însă, să nu pierzi avionuul dacă alegi să fii ultima persoană care trece de check-in!

Nu în ultimul rând, trebuie să ținem cont că sistemele de încărcare și descărcare a bagajelor pot diferi în funcție de compania aeriană, de tipul de aeronavă sau de bagaj, motiv pentru care, în unele cazuri, cei care au fost ultimii care și-au făcut check-in-ul pentru un zbor, nu sunt primii care își primesc bagajele.

sursa: point.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *