Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Efectele miraculoase ale apei calde cu miere

apa-calda-cu-miere

Majoritatea oamenilor cunosc beneficiile pentru sănătate ale mierii, însă amestecul acesteia cu apă călduță are efecte de-a dreptul miraculoase.

Amestecul de apă și miere este rapid absorbit de organism, îmbu-nătățind digestia, toate părțile tractului gastro-intestinal, și ajutând la stimularea intestinelor leneșe. De asemenea, îmbunătațește și imunitatea organismului pentru a lupta cu răceala și gripa de sezon.

Paraziții care populează tractul digestiv sunt astfel eliminați, curățând colonul de depozitele fecale. Însă, în cazul în care observați o creșterea în greutate la începutul acestui proces, nu intrați în panică, deoarece pietrele fecale sunt cele care se umflă.

Aceasta este faza de început a eliminării lor din corp. În timp, colonul va începe să funcționeze normal. Consumul de apă cu miere va restabili microflora intestinală.

Consumul de apă caldă cu miere rezolvă problemele urinatulului necontrolat în timpul nopții. Mierea funcționează ca un higroscop, colectează apa, iar rinichii și vezica urinară nu se obosesc în timpul nopții. Acest amestec ar trebui să fie consumat, în primul rând, dimineața devreme, pe stomacul gol, întrucât în acea perioadă organismul absoarbe cel mai mult.

Această băutură uimitoare cu puteri vindecătore extraordinare poate fi consumată și seara târziu, înainte de a merge la culcare. Este recomandabil ca produsul să fie proaspăt făcut.

sursa: archiva.flux.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.