Efectele miraculoase ale apei calde cu miere

apa-calda-cu-miere

Majoritatea oamenilor cunosc beneficiile pentru sănătate ale mierii, însă amestecul acesteia cu apă călduță are efecte de-a dreptul miraculoase.

Amestecul de apă și miere este rapid absorbit de organism, îmbu-nătățind digestia, toate părțile tractului gastro-intestinal, și ajutând la stimularea intestinelor leneșe. De asemenea, îmbunătațește și imunitatea organismului pentru a lupta cu răceala și gripa de sezon.

Paraziții care populează tractul digestiv sunt astfel eliminați, curățând colonul de depozitele fecale. Însă, în cazul în care observați o creșterea în greutate la începutul acestui proces, nu intrați în panică, deoarece pietrele fecale sunt cele care se umflă.

Aceasta este faza de început a eliminării lor din corp. În timp, colonul va începe să funcționeze normal. Consumul de apă cu miere va restabili microflora intestinală.

Consumul de apă caldă cu miere rezolvă problemele urinatulului necontrolat în timpul nopții. Mierea funcționează ca un higroscop, colectează apa, iar rinichii și vezica urinară nu se obosesc în timpul nopții. Acest amestec ar trebui să fie consumat, în primul rând, dimineața devreme, pe stomacul gol, întrucât în acea perioadă organismul absoarbe cel mai mult.

Această băutură uimitoare cu puteri vindecătore extraordinare poate fi consumată și seara târziu, înainte de a merge la culcare. Este recomandabil ca produsul să fie proaspăt făcut.

sursa: archiva.flux.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *