Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Enigme din natură pentru care nu s-a găsit vreo explicație logică

Cum s-au format, de ce arata asa, sunt doar simple coincidente sau in trecut alte forme de viata ne-au vizitat si au lasat in urma lor dovezi ca au trecut pe aici? Vezi care sunt cele mai misterioase zone de pe Pamant si incearca sa gasesti o explicatie logica.

Goblin Valley, SUA – Utah

Daca ajungi in statul american Utah poti sa ai parte de o priveliste incredibila: Un peisaj extraterestru in Goblin Valley. Surprinzator, dar oamenii de stiinta nu au putut sa inteleaga de ce rocile arata in felul acesta.


Great Blue Hole insulele Belize
Pare „dubios” de sincer, dar Great Blue Hole chiar este cea mai adanca gaura din lume. Nu s-a format nici in urma unei eruptii vulcanice, nici in urma prabusirii vreunui versant ci pur si simplu acolo nu exista decat „mult gol” acoperit cu apa.


Moeraki Boulders Noua Zeelanda
Pietrele de pe plaja Koekohe Beach fascineaza oamenii de stiinta de pretutindeni. Acesti bolovani sunt perfect sferici si nu se stie inca cum s-au format.


Mono Lake California
Format acum 800,000 de ani in urma prin retragerea oceanului, Mono Lake este unic in lume pentru micro-organizmele care s-au dezvoltat aici.

Ochiul Africii Mauritania
Ochiul Africii este o enigma pentru oamenii de stiinta. Inca nu se poate explica cum s-a format roca in forma actuala in zona respectiva din Mauritania . Explicatia plauzibila este aceea ca vanturile au modelat rocile in felul acesta, iar explicatia mai putin plauzibila este aceea ca in trecut aici a existat o pista de aterizare pentru extraterestrii.

Valea Mortii, SUA
Unul dintre cele mai mistere ale naturii este cunoscut sub numele de Fenomenul de la Racetrak Valea Mortii din California.

Pe o suprafata absolut uscata, perfect plana, pietrele se misca fara ca niciun om sau animal sa intervina asupra lor. Pietrele se misca si lasa in urma lor o dara in noroiul uscat.

Niciodata nu a fost filmat acest fenomen, dar pietrele isi schimba pozitia o data la cativa ani, atunci cand se „plmiba” de mai multe ori prin valea arida.


Rosin Split Apple Rock – Noua Zeelanda
Aceasta piatra enorma este despicata perfect in doua parti. Nu se stie care este motivul si cum s-a format aceasta.

Padurea de Piatra – China
Asemanatoare cu Goblin Valley, Padurea de Piatra din China ramane un mister pentru modul in care s-a format. Formatiunile seamana perfect cu niste copaci inghetati.

Giant’s Couseway
Una dintre principalele atractii din Irlanda este Calea Gigantilor. Aceste roci s-au format in mod natural, dar inca nu se stie cum…

sursa: debarbati.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.