Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Există dovezi că Adolf Hitler nu s-a sinucis, el a scăpat printr-un tunel secret pe sub Berlin. Ce s-a descoperit după 70 de ani.

hitler-a-fugit-din-berlin-in-secret_454897

Un important documentar în opt părți, care se bazează pe noi documente declasificate ale FBI, face dezvăluiri uimitoare, care sugerează că Hitler nu ar fi murit la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, potrivit publicației britanice Express.

 Astfel, Adolf Hitler ar fi scăpat din Berlin pe sub nasul armatei sovietice, ar fi călătorit pe un submarin nazist până în Spania unde și-a petrecut restul vieții complotând la formarea celui de-Al Patrulea Reich în jungla argentiniană. Săptămâna trecută, ziariștii de la Sunday Express au făcut un tur, în exclusivitate, prin rețeaua secretă de tuneluri descoperită sub Berlin.

În documentarul ”Hunting Hitler”, care va începe pe canalul de televiziune History, luni, 2 noiembrie, producătorii au făcut o descoperire ce ar putea schimba istoria și modul în care este prezentată moartea conducătorului nazist. Ei au descoperit un zid fals într-o stație de metro dinBerlin, care ar fi putut facilita evadarea lui Hitler, în urmă cu 70 de ani. Producătorii descriudescoperirea peretelui secret ca ”momentul Evrika”.

Anul trecut, FBI a declasificat 700 de documente secrete. Acestea arată că, probabil, cel mai mare criminal din istorie nu s-a sinucis în buncărul său din Berlin, ci a fugit în America de Sud. O notă secretă a fostului director al FBI Edgar Hoover scrie: ”Oficialii armatei americane din Germania nu au localizat trupul lui Hitler, nici nu există vreo sursă sigură care să spună cu siguranță că Hitler este mort”. Echipa producătoare a documentarului ”Hunting Hitler” s-a înarmat cu tehnologie de ultimă oră și cu ultimele documente declasificate ale FBI, în vederea unei noi investigații.

Săptămâna tercută la Berlin, ziariștii de la Sunday Express s-au întâlnit cu investigatorii, inclusiv cu Bob Bae, un veteran agent al CIA, un model pentru George Clooney în filmul ”Siriana” din 2005 și unul dintre ofițerii de elită din serviciile de informații ale Statelor Unite, cu Tim Kennedy, un ofițer din forțele speciale, care a făcut parte din unitatea de urmărire a lui Osama bin-Laden după 11 septembrie 2001 și Sascha Keil, un istoric german.

Producătorii televiziunii History au descoperit că a existat un exod în masă al naziștilor de pe aeroportul Tempelhof pe 21 aprilie 1945, a doua zi după ultima înregistrare publică a lui Adolf Hitler. În acea zi, opt avioane au fost încărcate, în aparență, cu efecte personale aleFuhrerului. Echipa de experți a reconstituit drumul pe care l-ar fi parcurs Hitler din buncărul său și până la aeroport, care ar fi fost în întregime prin subteran, cu excepția ultimilor 182 de metri. Acum, investigatorii au descoperit cu ajutorul unui sonar tunelul prin care Hitler ar fi scăpat, într-o stație de metrou din Berlin numită Luftbrucke.

Această descoperire senzațională era ”veriga slabă” din investigația traseului de scăpare al luiHitler, până la aeroportul Tempelhof. Acest tunel i-ar fi permis Fuhrerului să fugă, fără să fie capturat de armata sovietică, care cucerise Berlinul. O alte revelație a investigației a fost adăpostul din junglă, situat în provincia Misiones din nordul Argentinei. Acolo, experții au descoperit tot felul de artefacte naziste. Baer, care în timpul carierei sale la CIA i-a urmărit, printre alții, și pe Saddam Hussein, a spus că descoperirile de la Misiones au însemnat unul dintre factorii-cheie, care îl fac să creadă că ascunzătoarea ar fi fost refugiul naziștilor.

SURSA

1 Comment

1 Comment

  1. Ioan

    28 mai 2017 at 20:39

    Mai ganditi-va cu”ce mai mare criminaldin istorie”
    Ati numarat crimele lui lenin,stalin,mao?
    Nu stifi sa numarati ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.