Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Există un medicament miracol, alternativă la chimioterapie! Extractul de lămâie cu bicarbonat

lemon-and-baking-soda-cure-cancer-600x415

Zilnic, in jurul nostru mor striviti de necrutatoarea boala canceroasa prieteni, rude sau colegi. Cu totii isi leaga sperantele de chimioterapie, metoda terapeutica folosita in lumea intreaga, crezand ca aceasta metoda ii va ajuta sa scape de cumplitul flagel. Este cutremuratoare suferinta bolnavilor de cancer intalniti in sectiile de oncologie.

Uneori, dupa multa suferinta,rezultatele chimioterapiei au prelungit viata unor bolnavi. Alteori,celula canceroasa hrapareata n-a mai dat nici o sansa bolnavilor. Dupa ce ani de zile au spus pacientilor ca aceasta terapie(chimioterapia) este singura cale pentru a incerca sa se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a cancerului.

Intr-un studiu, acesti temerari specialisti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetatorii mentioneaza ca tratamentul prin chimioterapie care presupune „otravirea” celulelor canceroase cu rata mare de crestere sunt distruse si alte celule cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal etc.,iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plamanii sunt iremediabil afectate.Specialistii renumitei clinici au demostrat ca o metoda moderna in lupta cu aceasta cumplita boala poate fi aceea a infometarii celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a impiedica celula canceroasa sa se multiplice.

Exista un miracol anticancer!

Eugen Giurgiu, doctor in biochimie cu competente in fitoterapie si nutritie, recomanda doua ingrediente la indemana oricarui bolnav de cancer, ce pot reprezenta o alternativa sanatoasa la chimioterapie.

Timp de trei ani, in America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu si foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecti.
Rezultate remarcabile! O limonada a fost administrata bolnavilor de cancer: celor care au facut chimioterapie, dar si unui numar semnificativ din lotul martor,care n-a inceput acest tratament.

Rezultatele au fost uluitoare: starea de sanatate a bolnavilor din fiecare grupa s-a imbunatatit in mod remarcabil si boala n-a mai recidivat. In cazul bolnavilor care se temeau ca zilele lor sunt numarate, boala n-a avansat si nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic si ca metoda de preventie. Preparatul poate sa ucida celulele canceroase si este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Lamaia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca modestul fruct este un remediu impotriva cancerului, remediu verificat in diferite forme de cancer.

Dupa mai bine de 20 de probe de laborator, realizate incepand din anii 1970, frotiurile au aratat ca extractul de lamaie distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plamani, de san, de prostata si de pancreas. In comparatie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual, extrasul din lamaie cu bicarbonat actioneaza de 10.000 de ori mai bine, incetinind cresterea celulelor canceroase, spun specialistii acesta schimba PH-ul corpului . Si mai uimitor este faptul ca limonada aceasta, distruge doar celulele maligne, dar nu le afecteaza pe cele sanatoase. In privinta bicarbonatului de sodiu, se afirma ca este de mare folos in toate formele de cancer.

Mod de preparare

Extractul de lamaie cu bicarbonat, alternativa naturala la chimioterapie se prepara astfel:

– intr-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineata.
– in dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza. In acest macerat se stoarce sucul lamaii, se adauga miere (dupa gust) si o lingurita de bicarbonat.
Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata in cest mod.
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru intregul organism.

sursa: ziarulring.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.