Fantastic, ce poate face sucul de usturoi! Iată rețeta!

usturoi in par

Este dovedit stiintific faptul ca sucul de usturoi previne caderea parului. Acesta este si motivul pentru care se foloseste tot mai des la prepararea sampoanelor si a tonicelor pentru par.

Pe post de remediu, usturoiul s-a dovedit eficient in tratamentul multor boli. Stimuleaza circulatia sangelui, actioneaza ca un antiseptic si, pe langa aceste efecte, stimuleaza cresterea parului.

La barbati, chelia debuteaza cu rarirea parului in regiunea frontala si mediana a capului, generand o problema estetica vizibila. Femeile, in schimb, incep sa-si piarda parul mai ales in zona crestetului capului. La femei, problemele nu devin vizibile decat dupa o rarire a parului cu aproximativ 20-30 la suta.

Cum poti folosi sucul de usturoi pentru a preveni caderea parului?

Piseaza sau rade fin un catel de usturoi. Colecteaza sucul rezultat si aplica-l pe zonele cu probleme sau pe toata pielea capului. Lasa sucul sa actioneze timp de o ora inainte de a te spala pe cap cu sampon.

Singurul inconvenient al usturoiului este mirosul sau puternic. Avand in vedere, insa, eficienta lui, merita sa treci cu vederea acest aspect.

Apeleaza la acest procedeu de 2 ori pe saptamana. Dupa o luna de tratament vei observa aparitia de noi fire de par.

sursa: secretele.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *