Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Fantastic! Planta-minune care te scapă de cancer

s560x316_Diagnostic-Cancer

In 1960, H. Zima Ozel, un medic turc a descoperit un remediu natural stravechi cu puteri de vindecare si dupa ce a tratat cu succes mii de pacienti de-a lungul ultimilor 40 de ani, dr. Ozel a brevetat medicamentul si acesta a fost introdus intr-un circuit de experimente.

Leandrul este neasteptat de eficient in tratarea cancerului, HIV / SIDA, hepatitei C, astmului, epilepsiei si paraliziei.

Extractul a avut si succes chiar si la pacientii cu cancer clasificat drept „terminal” de medicina conventionala.

Desi este extrem de benefic in tratarea unei serii de boli grave, tineti minte ca leandrul este foarte toxic daca nu este folosit in mod corespunzator si ar trebui sa fie utilizat cu multa prudenta.

Istoric si beneficii

Prima referire a fost facuta in secolul al XV lea i.Hr. cand mesopotamienii au remarcat calitatile terapeutice remarcabile ale extractului de leandru.

Originar din Himalaya de Vest leandrul a fost folosit de vechii romani, greci si arabi pentru calitatile sale medicinale.

Doua specii de plante se incadreaza in clasificarea de leandru, Nerium oleander si Thevetia peruviana. Ambele contin glicozide cardiace, care sunt extrem de toxice atunci cand sunt consumate in forma lor cruda, insa atunci cand sunt preparate in mod corect pot fi extrem de utile in tratamentul bolilor .

Dr. Edward R.Group III la ” riscurile pentru sanatate si beneficiile de leandru ” :

” … Nicio componenta chimica unica din extract nu poate fi declarata ca fiind singura sursa a beneficiilor pentru sanatate, activitatea puternica a plantei provine dintr-un complex de componente care sunt combinate. Aceste componente stimuleaza sistemul imunitar oferind suport pentru o gama larga de probleme de sanatate, ” explica dr. Edward R.Group in „Riscurile pentru sanatate si beneficiile leandrului”

Dr. Group continua: ”Guvernul din Africa de Sud este a aprobat utilizarea extractului de leandru ca tratament pentru HIV. De asemenea, multe universitati si institutii din tara folosesc extractul in tratarea bolnavilor de cancer.”

In 2011 Federal Drug Administration ( FDA ) a incheiat prima faza de testarea a extractului de leandru si a constatat ca este sigur pentru utilizare in tratamentul cancerului. Bolnavii de cancer al vezicii urinare, colorectal, de san, pancreas si de alte tipuri de cancer care au raspuns favorabil la extras si au avut foarte putine reactii adverse.

Cum faza a doua de testare nu a aparut inca, nu este disponibil deocamdata pe piata un medicament pe baza de leandru. Exista insa o reteta a doctorului Ozel din care se poate prepara o supa de leandru, mai multe detalii gasiti aici.

nerium_oleander03-700x560

Dr. Group avertizeaza insa:

” Chiar daca leandrul are proprietati de vindecare, la fel ca multe remedii din plante puternice, aceasta planta poate fi, de asemenea mortala atunci cand este preparata incorect.

Aceasta planta nu ar trebui sa fie consumata cruda deoarece este toxica. O singura frunza are suficienta otrava in ea pentru a ucide un copil sau un animal de companie …. au fost multe cazuri de intoxicatii si deces ca urmare a consumului de leandru sau a ceaiului din frunze de leandru”.

sursa: doctorulzilei.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.