Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Fenomenele STRANII ! Tunelul energetic și seismele inexplicabile din zona Bucegi

bucegi-tunel-energetic

S-a scris putin despre evenimentele care au avut loc si probabil vor continua pe aria geograficã dintre Busteni si Sinaia.

Din când în când aflãm despre activitatea energeticã a zonei, Bucegii fiind considerati un punct energetic deosebit de puternic, exprimat printr-un presupus tunel energetic si prin ipoteticele galerii subterane vizualizate si de celebra Valentina, oarba din Iasi care le-a descris înainte de a se fi nãscut ipoteza din unele teste radiestezice.

S-a scris putin despre evenimentele care au avut loc si probabil vor continua pe aria geograficã dintre Busteni si Sinaia. Din când în când aflãm despre activitatea energeticã a zonei, Bucegii fiind considerati un punct energetic deosebit de puternic, exprimat printr-un presupus tunel energetic si prin ipoteticele galerii subterane vizualizate si de celebra Valentina, oarba din Iasi care le-a descris înainte de a se fi nãscut ipoteza din unele teste radiestezice.

Reticenta fatã de comunicarea fenomenelor a fost dictatã de ratiuni turistice. Sper sã nu le atingem acum tocmai pe acestea si sã trecem în revistã fenomenele observate de Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul „Cezar Petrescu” din Busteni, publicist si cercetãtor al fenomenelor si evenimentelor care urmeazã.

Observatiile au început sã fie retinute prin anii 1993-1994, când numerose familii din Busteni acuzau brusc stãri paradoxale, de agitatie fãrã un motiv si de afectare a sãnãtãtii. Manifestãrile aveau loc numai în timpul noptii. S-au cãutat eventuale surse artificiale, dar fãrã nici un rezultat. Atunci s-a emis ideea cã ar fi vorba despre emanatii din subteran. Si au început cutremurele!

Paradoxal, dar acestea nu au putut fi localizate în Bucegi si nu aveau nici o legãturã cu sursa seismicã din Vrancea. Dupã lantul de cutremure care nu au produs victime, ci doar usoare pagube materiale, manifestãrile descrise de localnici, privind starea de sãnãtate, au încetat.

S-a petrecut însã un nou fenomen, aproape generalizat în zonã: aproape toti locuitorii din Busteni s-au încãrcat energetic într-un mod de neînteles. Oamenii nu mai puteau atinge cu mâna obiecte metalice pentru cã se electrocutau. Atingerea palmei de corp producea arsurã, iar oamenii evitau sã-si strângã mâinile, toate acestea la început amuzau, dar dupã un timp au început sã îngrijoreze. Fenomenul poate fi observat si la ora actualã, fãrã a i se gãsi o explicatie fizicã demnã de luat în seamã…

Ciudat este cã în zona Busteni-Sinaia nimeni nu-si aminteste de evocarea unor cutremure în vreun document sau de cãtre vârstnici. Au avut loc manifestãri telurice într-o adevãratã cavalcadã, dar ele nu depãseau 3-4 grade pe scara Richter; cutremurele se repetau la ore fixe, mai ales seara.

A existat un moment când lumea din statiuni a intrat în panicã, multi oaspeti au pãrãsit zona. S-a luat legãturã cu Statia Seismicã de la Cheia, dar specialistii nu au putut lãmuri lucrurile. În anul 1995 numãrul de cutremure a sporit si s-a putut evidentia un fenomen straniu: înainte de producerea unui seism, se auzea un tunet înfundat, ca si cum se surpa o cantitate uriasã de materie sub pãmânt. Misterele s-au succedat. Dupã o activitate atipicã si stresantã, de patru ani, dupã ce specialistii de la Centrul de Fizicã a Pãmântului au început sã priveascã manifestãrile cu îngrijorare, ca la un ordin, toate au încetat.

S-a nãscut în acest moment ipoteza, sugeratã de unele observatii ale localnicilor, dupã care lantul de cutremure ar fi provocat de extraterestri si cã în Bucegi ar exista uriase coridoare subterane unde ar avea loc experiente, punctul fierbinte fiind în zona crucii de pe Caraiman – exact cum vizualizase anterior celebra Valentina din Iasi, fãrã sã fi fost vreodatã în zona respectivã.

Ipoteza extraterestrã este sustinutã de receptionarea, dupã cutremure, a unor semnale radio. Niste cãsti special confectionate au evidentiat emisiile radio subterane si nu din eter. Cine produce acele amplificãri stranii, pentru ce, în ce scop, cui îi sunt destinate acele comunicãri radio bizare? Comunicãrile au fost si sunt si acum însotite de dereglãri în fluxul electric, pâlpâiri nejustificate, întreruperi de curent electric curioase. Misterele din Bucegi nu au încetat, iar specialistii încã nu pot oferi explicatiile de naturã fizicã asteptate de la ei…

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.