foto: perfect-ask.com

Indiferent de vârsta pe care o aveți, trebuie să aveți grijă de aspectul exterior. Să arătați mereu bine și proaspăt. Există totuși unele părți ale corpului care necesită o îngrijire mai deosebită. Spre exemplu, călcâiele. Acestea trebuie să arate sănătos fără crăpături, în special vara.

Astăzi, vă propunem o rețetă care a fost verificată de o doamnă de 57 de ani. Tălpile dvs. vor fi netede și asemenea cu ale unei fete de 20 de ani.

Crăpăturile călcâielor sunt o problemă foarte răspândită în zilele noastre. Ele nu sunt doar inestetice, dar și dureroase, deoarece devin tot mai adânci și murdăria poate fi o sursă de infecție. Atunci când sunt călcâiele sunt înmuiate, după baie, puteți înlătura pielea moartă cu ajutorul pietrei ponce. Nu îndepărtați pielea cu obiecte ascuțite, deoarece puteți tăia prea mult, ceea ce poate duce la o infecție.

Apoi trebuie să hrăniți pielea după o asemenea procedură. Puteți folosi creme hidratante sau le puteți prepara acasă. Unul din cele mai bune remedii este uleiul de cocos. Aplicați puțin ulei de cocos pe tălpi și lăsați pentru ceva timp.

Puteți face băi cu rozmarin, flori de tei sau ulei de măsline. Aceste ingrediente vor stimula circulația.

Picioarele frumoase și sănătoase necesită o îngrijire permanentă. Doamna de 57 de ani ne recomandă următoarele trucuri.

Inflamații

Presiunea, iritațiile continue determinate de încălțămintea cu tocuri înalte, fac pielea groasă ceea ce poate duce la formarea bulelor cu apă. Ele, de obicei, apar în locul unde este o presiune crescută sau mai jos de articulațiile degetelor.

Bătăturile

Bătăturile sunt, de regulă, de culoare albă sau gri și au o formă neregulată. Ele apar în zonele care suportă cea mai mare presiune cum sunt degetul mic și mare.

 Bătăturile moi pot apărea între degetele picioarelor. El sunt mai moi decât cele obișnuit, deoarece zona dintre degete este umedă.

Iată o rețetă naturistă carepoate ajuta să scăpați de toate aceste afecțiuni.

Ingrediente

  • 300 mg de aspirină
  • 250 ml de coniac sau alcool de 70%

Mod de preparare

  1. Mărunțiți pastilele de aspirină până devin praf.
  2. Amestecați praful cu coniac sau spirt și lăsați să stea 1-2 zile.

Mod de utilizare

  1. Înmuiați un tifon în acest amestec și puneți-o pe zona necesară de pe talpă.
  2. Legați zona și îmbrăcați o pungă de polietilenă și apoi un ciorap.
  3. Lăsați să acționeze întreaga noapte.
  4. Dimineața spălați picioarele cu apă caldă și aplicați puțină glicerină sau cremă mai grasă pentru picioare.

Femeia de 57 de ani ne garantează că pielea nu va mai fi crăpată sau nu va mai avea bătături deja peste 10 zile. Pielea dvs. va fi foarte curată.

De asemenea, ne recomandă să masăm zonele dureroase în caz de osteocondroză. Durerile se vor ameliora.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sursa: perfect-ask.com via pauza-online.ro