Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

„Ghimpele din partea de Est a Europei”. Cu 80 de ani în urmă, Edgar Cayce prezicea rolul lui Putin în istoria omenirii

222a0-edgar-cayce

Privind evenimentele geopolitice care se desfășoară astăzi, este ca și cum ne-am uita la un accident feroviar în mișcare lentă, mai ales dacă cunoașteți istoria ascunsă și înțelegeți legătura dintre „războaiele mondiale” și influențele nevăzute din spatele politicii internaționale și bancare la nivel mondial.

Edgar Cayce (1877-1945 este unul dintre cei mai respectați parapsihologi din lume, „Profetul Adormit„, cum l-au numit mulți, îl consideră a fi tatăl medicinii holistice.

El intra în stare de transă, stare modificată de conștiință la propria voință oferind informații exacte din planurile extraordinare de existență, în numele pacienților săi sau răspundea la întrebări specifice ale audienței. El a fost extrem de eficient și corect, motiv pentru care numele lui este atât de familiar pentru atât de mulți oameni. O mare parte din ceea ce a adus înapoi de la „Sursa” de informații care l-a inspirat, aparținea problemelor medicale specifice, dar în volumele uimitoare ale operelor sale scrise există o abundență de profeții legate de evenimente politice și sociale mari, la nivel global.

De asemenea David Wilcock afirmă că este reîncarnarea lui Cayce: conjunctura astrală de la momentul nașterii lor este aproape similară ca dealtfel și asemănarea izbitoare, priviți foto din tinerețe ale celor doi :

Mai mult decât atât și prietenii și rudele lor se aseamănă (eu am văzut interviul video cu pozele lor), ceea ce confirmă că la o anumită perioadă temporală sufletele vin la reîncarnare împreună, schimbând personajul. A și scris o carte pe această temă.

,,Visele sunt astăzi răspunsurile la întrebările de mâine” – Edgar Cayce

Multe dintre lecturile psihice ale lui Cayce care au avut loc în prima parte a secolului 20 în timpul celor două războaie mondiale și Marea Depresiune, dar înainte de moartea sa din 1947. Multe din previziunile sale au devenit realitate, inclusiv prezicerea crahului bursier din 1929 (Marea Depresiune), prevedea evenimente legate atât de războaiele mondiale cât și chiar avertizarea morții timpurie a doi președinți americani. Într-o serie de ceea ce el a numit „Citiri ale Afacerilor Internaționale” Cayce a făcut multe declarații remarcabile cu privire la viitorul finanțelor mondiale, liderilor mondiali, spiritualitate colectivă și interesant,  rolul pe care într-un fel Rusia avea să-l joace ca o forță a dreptului în următoarele turbulențe globale pe care le vedem în desfășurare în fața ochilor noștri astăzi.

Datorită celebrității sale în diagnosticarea exactă a bolilor prin decorporalizare, a fost inundat cu 25.000 de cereri de diagnosticare și tratament de la distanță. Făcea acest lucru de la mii de mile distanță. Dealtfel inclusiv președintele Woodrow Wilson a apelat la serviciile sale pentru videcare și orientare. Poate fi considerat Profetul secolului XX…

Edgar Cayce – Profetul american :

Ghimpele din partea de Est a Europei

Cayce a prevăzut că viitoarele crize mondiale ar depinde de finanțe, și a arătat spre Rusia ca fiind un ghimpe în interesul puterilor financiare care s-au organizat împotriva binelui omenirii într-o lume post al-II-lea Război Mondial.

Când a fost întrebat în 1932 cu privire la tendințele politice și economice din Europa, Cayce indica înspre Rusia: ,,Europa este ca o casă care se dărâmă. Acum câțiva ani era experiența unor popoare puternice, aceasta fiind înlocuită cu satisfacerea și satisfacția câtorva, indiferent de drepturile oricărui om. Popoarele trec prin experiența de a fi născute din nou și ghimpele din carne pentru mulți, o națiune politică și financiară în Europa, în lume este Rusia!

70 de ani după înfrângerea puterilor Axei, Rusia a renăscut, iar restul lumii este acum în mare parte sub degetul mare al cartelului bancar globalist Occidental. Acest cartel este organizat ca FMI, Banca Mondială, Banca Reglementelor Internaționale și rețeaua globală de bănci centrale, Federal Reserve, băncile de dezvoltare, și bănci de investiții care dețin guvernele alese din lume perpetuu și oamenii din lume într-o robie care matematic este imposibil de-a plăti datoria.

Prezentul pe muchie de cuțit

În 2013 Statele Unite a încercat invadarea Siriei sub pretexte false, evident. Putin a împiedicat implicarea SUA, amenințând să intervină militar într-un conflict care la acel moment nu era încă degenerat la condițiile oribile pe care le vedem astăzi. Cu distrugerea deliberată a Ucrainei, de către echipa destabilizatoare prin revoluția colorată finanțată de George Soros, apoi avansurile FMI pentru datoria Ucrainei de zeci de miliarde de dolari în împrumuturi de dezvoltare forțată, Rusia luiPutin a apărut ca forța singulară capabilă de a stabiliza avansul Cabalei bancare la nivel mondial și refuză să permită Ucrainei și Crimeei să cadă în mâinile forțelor susținute de Occident.

Marea tablă de șah, care este Orientul Mijlociu este în flăcări, iar lumea este pe marginea unei prăpăstii prinsă între posibilitatea foarte reală de escaladare a celui de-al Treilea Război Mondial și speranța aparent îndepărtată ca liderii mondiali să renunțe la orgolii și să găsească brusc bunul-simț pentru de-escaladarea situației.

Cayce a vorbit despre rolul Rusiei ca fiind „speranța lumii” într-un timp, cum ar fi acesta: „Prin Rusia vine speranța lumii, nu că uneori a fost numită comunistă sau bolșevică, nu; dar libertate, libertate! Când fiecare om va trai pentru semenii săi! Principiul a fost născut. Aceasta va dura ani de zile pentru a fi cristalizat, dar din Rusia vine din nou speranța lumii.

Evenimentele din Siria și Irak au devenit mai complicate și devastatoare pentru oamenii din regiune, Statul Islamic (ISIS) a dus o campanie de șoc și uimire, domnind prin teroare sângeroasă asupra creștinilor, sirienilor, kurzilor, musulmanilor moderați, șiiților musulmani, și a altora între ei. ISIS, cum probabil toată lumea aparent știe, este finanțată și înarmată de către SUA și Israel ca un mijloc de a răsturna în mod indirect regimul Assad din Siria. Când Statele Unite și aliații săi au pretins că ei nu sunt responsabili pentru ISIS și că acțiunile acestora sunt neputincioase pentru a opri ISIS, Putin a declarat calm lumii, în termeni clari adevărul despre sprijinul Occidentului pentru ISIS și alte facțiuni de mercenari care au distrus complet Siria, au ucis deja sute de mii de oameni, dacă nu milioane, forțând criza refugiaților proiectată pe Europa cu extinderea crizei acum în Macedonia.

În acest interviu video Vladimir Putin explică convingător situația din Siria cu o claritate izbitoare (pentru subtitrare dreptunghiul alb dreapta jos):

Rusia a fost rapid în măsură să oprească ISIS din acțiunile sale prin distrugerea depozitelor de muniție și liniilor de aprovizionare prin bombardare, SUA nefiind dispusă să atingă această performanță de câțiva ani. Chiar congresmenul Democrat Rep. Tulsi Gabbard l-a întrebat pe președintele Obama de ce bombardarea ISIS de către Rusia este un lucru rău?

Dezvoltarea spirituală și Conducerea Rusiei  

Chiar înainte de al II-lea Război Mondial, Cayce pare să fi prevăzut necesitatea ca Rusia să evolueze spiritual într-un fel, astfel încât să fie în stare să se ridice în opoziție cu valorile morale în descompunere ale capitalismului Occidental și să joace rolul de mare speranță a lumii.

Cayce a fost întrebat: „Care ar trebui să fie atitudinea așa-numitelor țări capitaliste față de Rusia?” Prin dezvoltarea religioasă a Rusiei va veni speranța cea mare a lumii. Atunci unul, sau un grup, care este mai apropiat în relațiile sale, va putea descurca mai bine schimbările graduale și soluționarea definitivă a condițiilor în care funcționează lumea.

Șase luni mai târziu, informații suplimentare au fost prezentate, care au ajutat la clarificarea acestei predicții timpurii: ,,Din Rusia, vedeți, ar putea veni ceea ce ar putea fi baza unei gândiri sau tendințe mai religioase la nivel mondial…”

Când Hugh Lynn l-a întrebat pe Cayce despre situația din Rusia în luna iunie 1938 i s-a spus: ,,O nouă înțelegere va veni poporului asupra problemelor. Aici, din cauza jugului asupririi, din cauza autoindulgenței, a apărut o altă extremă. Numai atunci când există libertate de exprimare, dreptul de a te închina în conformitate cu ce-ți dictează conștiința – până când acestea vin, încă ne vom scălda în agitația din interior”.

În esență Cayce pare a se referi la Rusia, după ce studiind-o sub conducerea sovietică și prăbușirea Uniunii Sovietice, precum și necesitatea ca lumea să se întoarcă la valorile umaniste, în scopul de a se elibera de sub opresiunea cartelurilor sioniste care au fost organizate împotriva rasei umane de secole.Cayce spune că un fel de conducere spirituală atât de necesară va veni din Rusia în acest moment, un fel de atitudine care va face posibilă ca o tranziție de acest calibru să  aibă loc fără a fi nevoie de a experimenta distrugerea garantată oricărei națiuni în cel de-al III-lea Război Mondial.

Putin este cel mai bun nesfânt, și nu există nici subestimarea potențialului de înșelăciune a oricărei organizații naționaliste, dar într-un studiu al celor mai importanți jucători de pe teren în acest moment, atunci când rasa umană este în pragul dezastrului și pe marginea prăpastiei, Putin apare ca aducând la masa tratativelor pe alți lideri mondiali (majoritatea marionete ale cabalei, n.b.) care nici măcar nu au … bunul simț al asumării prezentului.

Și cum ar arăta o conducere spirituală într-o lume nebună, oricum? La început ar părea ca bunul simț. Bineînțeles. ,,Aristotel chiar merge până la a spune că bunul simț vine de-acolo de unde conștiința își are originea. Deci, dacă o societate este lipsită de bun simț și nu există nici un pic de conștiință, moralitate, empatie, conștiență, creativitate, bun gust, discernământ sau iubire, cum poți propune să reglementezi o astfel de populație?

Acțiunile lui Putin în Siria face ca bunul simț să fie printre opțiunile disponibile. Deja el a împiedicat probabil invazia Siriei de către Turcia, verificându-l pe  președintele Erdogan la frontieră și perturbând grav operațiunile Statului Islamic. Ambele sunt victorii din cauza bunului-simț într-o arenă a trădării.Edgar Cayce a știut cumva că Rusia va lua un decalaj al bunului simț între conducerea spirituală și distrugerea garantată de cel de-al III-lea Război Mondial, care a fost proiectat de către Occident?

Vorbind despre stadiul actual al relațiilor SUA și Rusia, la un summit recent, Putin a spus, în ceea ce privește America: ,,Trebuie să te ridici deasupra dorinței de a domina fără sfârșit. Trebuie să oprești comportamentul ambițiilor imperialiste. Să nu se mai otrăvească mințile a milioane de oameni; că nu poate exista o altă cale, decât politicile imperialiste”.

Liderul rus spunea într-un număr al ziarului The New York Times: “Este extrem de periculos săîncurajezi poporul să se vadă el însuşi ca fiind exceptional, indiferent de motivaţia care i se oferă de clasa politică sau educatori. Există ţări mari şi ţări mici, bogaţi şi săraci, unele cu tradiţie democratăîndelungată şi altele care îşi caută drumul spre democraţie. Politicile lor diferă. Noi suntem cu toţii diferiţi, dar când îl rugăm pe Dumnezeu să ne binecuvânteze, noi nu trebuie să uităm că Dumnezeu ne-a creat pe toţi egali”.

Putin conduce atenția noastră spre gorila de 800 de lire din camera în care nimeni altcineva nu pare dispus să vorbească: America și Occidentul nu mai au nici o superioritate morală în lume. Cayce a făcut, de asemenea, comentarii cu privire la viitorul decăderii morale a Americii.

În finalul lecturii ,,Afaceri internaționale” din 22 iunie 1944, cu mai puțin de șase luni înainte de moartea lui Edgar, el se adresează spiritului și „păcatului Americii”: ,,Ce este spiritul Americii? Cele mai multe persoane se laudă cu mândria „libertății”. Libertatea a ce? Când veți fi obligați ca inimile și mințile oamenilor să fie legate prin diferite căi și maniere, le dați libertatea de exprimare? Libertatea de cult? Libertatea căutării? … În aplicarea acestor principii … America nu se poate lăuda, ci mai degrabă este că principiul fiind uitat … este păcatul Americii.

Concluzie

Edgar Cayce a prevăzut rolul lui Putin de a interfera în planurile Occidentale prin care intenționează să preia lumea prin dominare financiară, destabilizare politică, și război mondial, conform principiului masonic : ordine din haos. Cayce a prezis, de asemenea: ,,.. posibilitatea unui al III-lea Război Mondial. El a vorbit de certuri ce rezultă … în Libia și în Egipt, în Ankara și în Siria; prin strâmtorile din jurul acestor zone deasupra Golfului Persic.”

Indiferent dacă credeți sau nu în puterea minții umane de a se conecta cu Sursa și a extrage informații despre viitor, lucrurile sunt aliniate în așa fel încât profețiile lui Cayce în ceea ce privește Rusia se dovedesc destul de adevărate acum, oferindu-ne un indiciu că, cel puțin noi nu ar trebui să ținem prea strâns de orice noțiuni preconcepute despre ce se va întâmpla în următorii ani. În cele din urmă, însă, tot ce avem de la Cayce este de fapt doar inspirația la acțiune ajungând din căutarea în trecutul său de indicii și speranță cu privire la viitorul nostru. Dacă sunteți îngrijorați cu privire la direcția în care lucrurile o iau, cuvintele lui Cayce vă vor trezi la acțiune. Până acum din cele o sută și ceva de profeții făcute asupra diverselor subiecte majore ale istoriei omenirii, 98 s-au dovedit adevărate….

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.