Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Iată cum vă puteţi vindeca de paradontoză!

paradontoza

Gingivita este cea mai ușoară formă a parodontozei. Gingivita netratată poate avansa la parodontită, la care există mai multe grade. Parodontita agresivă apare la persoanele care au boli ale gingiilor, dar par a fi sănătoase sau cel puțin nu au nicio altă boală pe care medicina convențională o consideră cauză de parodontită.

Parodontita cronică include inflamația țesuturilor de susținere a dinților mergând până la pierderea dinților. Boala parodontală necrozantă este o infecție gravă în țesuturile gingivale, în ligamentele parodontale și în oase.

În toate celelalte cazuri de boli ale gingiilor, gingiile pot fi vindecate într-o săptămână sau chiar în câteva zile. Fiind o boală care cauzează parodontoza, boala în sine trebuie să fie remediată pentru a repara gingiile, iar gura trebuie să fie adusă la un nivel mult mai ridicat de sănătate utilizând următoarele practici, indiferent de celelalte afecțiuni cronice de sănătate. Pentru orice persoană care a suferit o obturare a canalelor radiculare sau care are plombe de metal, următoarele proceduri trebuie urmate pe termen nelimitat.

Dinții pot fi mai sănătoși, dacă se aplică aceleași reguli. Atâta timp cât ei sunt acolo și nu sunt complet plini de material de umplutură, există speranță pentru ei, chiar și pentru cei cu smalțul epuizat.

Pierderea smalțului dinților începe cu dieta. Mâncărurile acide conduc la deteriorarea dinților, inclusiv la pierderea smalțului, practic a elementului de apărare a dinților. O nutriție corectă îți poate repara gingiile, restul trupului rămânând sănătos.

Legumele ecologice, proaspete sunt cea mai importantă parte a dietei noastre. Fructele sunt un al doilea factor la fel de important. Orice alt tip de alimente vin în completare pe locul trei. Elimină alimentele rafinate, prelucrate. Zahărul rafinat și lichidele acidulate sunt atât de acide încât extrag literalmente mineralele și vitaminele din dinți și gingii.

Nu fumați. Fumatul introduce o concentrație foarte mare de radicali liberi și carbon în gură provocând reacții chimice, ce vor avea ca efect deteriorarea celulelor și epuizarea stratului de vitamine și minerale din gură.

Mestecă usturoi. E neplăcut însă merită pentru o sănătate a gurii de invidiat. Consumă usturoi regulat, fie simplu, fie în salate, secretul constă în mestecarea lui cu gura deschisă, iar respirația să se facă tot pe gură.

Bolile interne. Orice infecție care este în gura ta se regăsește și în intestine, și, de asemenea, pătrunde în fluxul sanguin. Așa că vindecă-ţi bolile interne ca să ai o sănătate bună a cavității bucale.

Uleiul de nucă de cocos te va ajuta sa elimini microbii care se acumulează în cavitatea bucală și totodată în întregul organism. Clătește gura dimineața cu acest ulei și rezultatele nu vor întârzia să apară. Ori de câte ori există infecție, există aproape întotdeauna candida și bacterii rele (ceea ce înseamnă că ne fac rău). De aceea trebuie utilizat acest ulei, tocmai pentru a scăpa de ele.

Folosește ața dentară. Chiar și atunci când ai gingiile inflamate, chiar dacă sângerează, folosirea aței dentare nu face altceva decât să grăbească vindecarea.

Fă-ți propria pastă de dinți! Apa de gură și pasta de dinți pe care cei mai mulți dintre noi le folosim sunt sub orice critică. Pe lângă fluorul pe care-l conțin și multe alte chimicale complet nefolositoare, costă și destul de mult și în plus… nu te ajută cu nimic. Așa că, mestecă usturoi (așa cum am menționat mai sus) și execută un periaj cu sare de mare. Vei vedea că această procedură va face de 100 de ori mai bine decât orice pastă de dinți cumpărată din magazine, fie și cea din magazinele naturiste.

Pentru a te vindeca de parodontita cronică foarte gravă, sau doar pentru a avea o sănătate a cavității bucale de invidiat, pune în practică sfaturile de mai sus și vei observa cum în numai câteva zile ameliorările nu vor întârzia să apară.

Sursa: secretele.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.