‘Îmbracă un copil de Paşti’, o campanie iniţiată de un preot din Vaslui

Un preot din satul Hârşova (Vaslui) a iniţiat o campanie prin care să îi ajute pe copiii din sat: ‘Îmbrăcaţi un copil de Paşti’.

Preotul Ionel Stoian a cerut ajutor pe Facebook pentru copii sărmani din sat care au nevoie de sprijin.

“Fiind în perioada Postului Mare, m-am gândit ca și anul acesta să vă ofer posibilitatea de a face o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie îmbrăcându-l cu hăinuțe noi de Paști. Alegeți unul din cei 41 de copii din parohia noastră (cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani) care au nevoie de sprijin (din familii monoparentale sau cu mulți copii) și nu vă va uita niciodată! Pachetele primite le vom împărți copiilor la biserică în ziua Intrării Domnului în Ierusalim (Florii). Aș avea rugămintea ca pachetele să ajungă până la data de 18 aprilie. Alegeți să dăruiți bucurie!”, a scris preotul în postarea de pe Facebook.

Postarea a fost distribuită de sute de oameni dornici să îi ajute pe cei 41 de copii din satul Hârşova.

“Considerați milostenia nu ca o cheltuială, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un câștig!” (Sfântul Ioan Gură de Aur). NU UITAȚI! Aripile rugăciunii sunt postul și milostenia! Dacă doriți să ajutați, vă rog să mă contactați în privat pentru detalii! Mii de mulțumiri persoanelor care ne-au sprijinit până acum în toate activitățile filantropice desfășurate în parohia noastră!”, a scris preotul din Vaslui.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *