Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Împlinirea unei profeţii biblice. Unul dintre semnele SFÂRȘITULUI vremurilor

evrei

Evreii din estul Ucrainei au primit recent instiintarea ca trebuie sa plateasca un impozit forfetar, sau sa paraseasca regiunea in cazul in care nu vor achita aceasta taxa.

In urma conflictului dintre guvernul Ucrainei si separatistii pro-rusi, cei aproximativ 15.000 de evrei din Donetsk, vor sa paraseasca zona in cazul in care Rusia va acapara regiunea. Normal ar fi fost ca ei sa se mute in alte regiuni din Ucraina, dar conducatorii lor sustin ca toti trebuie sa se intoarca in Israel.

In conformitate cu publicatia Yedioth Ahronoth, aproximativ 70% dintre evreii din regiune, au contactat deja ambasada Israelului solicitand informatii cu privire la conditiile de acordare a vizelor si de emigrare in statul evreu.

In legatura cu aceasta situatie, rabinul Pinkhas Vyshedsky a declarat: „Impresia noastra este ca cineva incearca sa implice evreii intr-un joc politic care se desfasoara intre Rusia și Ucraina. Noi am cerut fortelor de securitate din Ucraina protectie speciala pentru comunitatea evreiasca, dar nici pana in prezent nu am primit nici un raspuns”.

De la inceputul anului 2014, emigrarea evreilor ucrainieni in Israel a crescut cu 140%, spun datele oficiale. In acelasi timp, Franta este tara in care cei mai multi evrei au decis sa se intoarca in Israel. Procentajul emigrarii a fost de 400%, fara nici un motiv special, desi se vorbeste voalat ca acest lucru se intampla din cauza cresterii antisemitismului.

Autoritatile cred ca, daca acest ritm va continua, va fi cel mai mare flux de evrei francezi care se intorc in tara lor, de la infiintarea statului Israel in 1948. Potrivit expertilor in profetiile biblice, revenirea poporului sau in Tara Sfanta, este unul dintre semnele pe care Dumnezeu le-a facut cunoscute in privinta sfarsitului vremurilor.

Ar fi implinirea profetiei biblice a lui Isaia 43:5-7 , care spune: „Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce inapoi neamul tau de la rasarit si te voi strange de la apus. Voi zice miazanoaptei: „Da incoace!”, si miazazilei: „Nu opri”, ci adu-Mi fiii din tarile departate si fiicele de la marginea pamantului: pe toti cei ce poarta Numele Meu si pe care i-am facut spre slava Mea, pe care i-am intocmit si i-am alcatuit.”

sursa: stiri-extreme.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.