Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

INFERTILITATEA poate fi combătută cu acest remediu natural

cretisoara_1

Această plantă este înzestrată cu darul vindecării, în special în cazul suferințelor femeiești.

Planta aceasta are puternice proprietăți astringente, antidiareice, diuretice, antiinflamatoare, cicatrizante și antihemoragice, folosită atât în scop cosmetic, cât și în tratarea multor afecţiuni.

Planta perenă, cu acțiune tămăduitoare are înălțimea de până la 40-50 de centimetri și poate fi întâlnită mai ales în zonele montane. În scop medicinal, se recoltează partea aeriană înflorită, care se lasă la uscat pe hârtii albe în încăperi uscate şi aerisite. Se poate păstra astfel vreme de doi ani, în pungi de hârtie sau în săculeţi de pânză.

Este recomandată pentru toate afecţiunile ginecologice, dar şi pentru tratamentul afecţiunilor cavităţii bucale, pentru reumatism, scleroză.

Iată câteva dintre beneficile acestei plante:

1. Îmbunătățește fertilitatea

Specialiștii în medicină aleopată afirmă cu tărie că această plantă reprezintă cel mai bun remediu natural pentru infertilitate. Terapia este eficientă pentru femeile la care infertilitatea apare pe fondul menstrelor neregulate, al tulburărilor hormonale sau al endometriozei. De asemenea, administrarea ei este printre puținele remedii cunoscute care ajută la fixarea sarcinii și la evitarea avortului spontan. Tratamentul cu această plantă contra infertilității constă în spălături vaginale cu infuzie combinată, făcute cu ajutorul irigatorului.

2. Tratează chisturile ovariene

La două săptămâni după încheierea menstruației se va începe o cură cu crețișoară, administrată sub formă de pulbere, din care se ia câte o jumătate de linguriță, de patru ori pe zi. Administrarea crețișoarei se va face începând din ziua a 14-a după menstruație și va continua până în ultima zi a ciclului. Crețișoara are un puternic efect reglator hormonal și previne apariția chisturilor ovariene.

3. Previne cancerul la sân

Tratamentul cu crețișoară are un efect excepțional de reglare endocrină, fiind eficient mai ales pentru prevenirea cancerului la sân și a cancerului ovarian, dar și a cancerului de colon, a cancerului de plămâni și a celui bucal. Se recomandă o cură de 2-3 luni, cel puțin o dată pe an cu glicerinat de crețișoară, din care se iau câte 90 de picături pe zi, în trei reprize.

4. Previne avortul spontan

Crețișoara reprezintă un tratament natrurist excepțional de eficient pentru prevenirea pierderilor de sarcină. Se fac trei cure pe an, fiecare cu o durată de trei luni, timp în care se administrează pulberea din părțile aeriene, din care se iau câte 3 lingurițe pe zi.

5. Ameliorează tulburările de premenopauză

Tratamentul cu crețișoară, administrată sub formă de extract glicerinat va ameliora simțitor simptomele menopauzei: bufeurile de caldură, palpitațiile, insomniile sau stările de nervozitate. Se iau câte 30 de picături de trei ori pe zi din acest preparat, în cure de 3 luni, urmate de 15 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua.

6. Tratează infecțiile gastro-intestinale

Se vor administra până la 6 linguriţe de pulbere de crețișoară pe zi, dar pe o perioadă care să nu depăşească 7 zile.

7. Menține fermitatea sânilor

Pentru fermitatea sânilor, specialiștii recomandă femeilor care au născut să pună zilnic pe sâni comprese cu infuzie obţinută din 6 linguriţe de pulbere de crețișoară la o cană cu apă. Compresa se înveleşte cu un plastic, iar deasupra se pune un material textil, ţinându-se minim 40 de minute.

sursa: antenasatelor.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.