Insula misterioasă care ascunde o armă extraterestră: Preşedintele SUA încercat să o fure! Nimeni nu a putut intra aici

insula misterioasa

Multi oameni au murit in acest loc misterios pentru a gasi o comoara despre care nu se stie sigur daca exista.

In 1975, trei barbati au coborat Oak Island (Canada) si s-au decis sa exploreze imprejurimile. Intr-o seara au vazut o lumina verde care venea dint-un loc misterior, chiar pe insula. Au mers sa vada despre ce e vorba si au gasit un mai multe plaforme din fibra de cocos si mai multe tablete cu un scris ciudat. Au continuat sa sape si au descoperit cate o astfel platforma, la fiecare 3 metri.

De unde fibra de cocos in Canada? Multe astfel de intrebari au aparut dupa ce renumele acestui loc misterios a facut inconjurul lumii. Actorii John Wayne si Errol Flynn au finantat mai multe escavari, insa niciuna nu a avut succes. Expertii spun ca placile care sunt asezate la fiecare 3 metri coboara pana in adancul insulei. In capatul tunelului, undeva pe la 60 de metri, acolo unde niciun om nu a reusit sa ajunga, se presupune ca se gasesc cele mai mari comori ale omenirii.

Multi oameni au murit in acest loc, incercand sa gaseasca o comoara care poate nu exista. The money pit ar putea fi un canal hidraulic ingenios, construit de pirati.

Teoriile care circula sunt extrem de diversificate. The money pit ar putea ascunde manuscrisele lui Shakespeare, tabletele pe care au fost scrise cele 10 porunci, o arma extraterestra mentionata in Biblie, ce i-a ajutat pe israelieni sa scape de atacatori sau o comoara ascunsa.

Franklin D. Roosevelt a venit special pe insula pentru a vedea cum descurg escavarile. Nici incercarea lui nu a avut succes. Chiar si acum, cu toata stiinta si tehnologia care exista, nimeni nu a reusit sa dezlege acest mister.

sursa: sport.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *