S-a jertfit pentru refugiaţi?! O activistă din Germania, agresată sexual de refugiați, a ascuns etnia atacatorilor pentru a evita „URA RASIALĂ” (ori i-a plăcut)

violata

O activistă germană de stânga a recunoscut că a mințit poliția despre o agresiune sexuală și a ascuns etnia atacatorilor de teamă să nu provoace „mai multă ură” împotriva refugiaților.

Selin Goren, purtătoare de cuvânt a mișcării Links Jugend, a recunoscut că s-a înfuriat atunci când un polițist a întrebat-o dacă atacatorii au fost refugiați.

Goren a spus că a fost agresată și violată în ianuarie de trei bărbați de origine străină, care vorbeau arabă, în orașul german Mannheim, unde lucrează ca activist pentru un centru de ajutor pentru refugiați. Atacatorii i-au furat și geanta, a mai spus aceasta, potrivit rt.com, citat de b1.ro.

După ce a fost atacată, aceasta a mers direct la poliție, dar în loc de a depune o plângere cu privire la o agresiune sexuală, ea a raportat doar faptul că a fost jefuită. De asemenea, Selin Goren a mințit în legătură cu etnia atacatorilor, susținând că a fost jefuită de un „grup mixt de germani și străini deopotrivă, care au vorbit germana unul cu altul.”

sursa: activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *