Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Justine crede că aude un viol lângă casă. Sună la poliție. Poliția vine și… o ucide pe Justine

foto: www.theepochtimes.com

Justine Ruszczyk, cetățean australian în vârstă de 40 de ani, a efectuat primul ei apel la 911 sâmbătă seara, la 11:27 ora locală pentru a raporta ceea ce credea că a fost o agresiune sexuală care a avut loc în apropierea casei sale din Minneapolis în cartierul Fulton.

„Pot să aud pe cineva din spate și – nu sunt sigură dacă ea face sex sau este violată,“ i-a spus Justine Ruszczyk operatorului 911, potrivit transcrierii eliberate de către poliție.

„Se întâmplă asta de ceva timp și cred că ea a încercat să ceară ajutor și pare a fi dificultate“, a adaugat ea.

„OK, am deja un ofițer pe drum,“ îi spune operatorul 911.

Ruszczyk a sunat la 911 din nou aproximativ opt minute mai târziu, exprimându-și îngrijorarea că poliția nu a sosit încă.

Potrivit stenogramei, operatorul răspunde:

„911, care este adresa urgenței?“

„Tocmai am raportat-o, dar nimeni nu e aici și mă întrebam dacă nu cumva au primit o adresă greșită“, spune Ruszczyk.

„Ești Justine?“ întreabă operatorul. „Auzi o femeie țipând?“

„Da,” răspunde Ruszczyk . „Da, undeva în spatele casei.

„Da, ofițerii sunt pe drum“, spune operatorul.

Doi ofițeri de la Departamentul de Poliție Minneapolis, identificați de către autorități ca Matthew Harrity și Mohamed Noor, au răspuns la apelul lui Ruszczyk sâmbătă seara.

Harrity conducea mașina echipei, în timp ce Noor era pe scaunul pasagerului, conform Departamentului de Siguranță Publică Minnesota. Pe măsură ce se apropiau de locuința lui Ruszczyk, Harrity a indicat că a fost surprins de un sunet puternic lângă mașină, după care Ruszczyk s-a apropiat brusc de partea conducătorului auto, au declarat autoritățile.

Noor a tras apoi cu arma, lovind-o pe Ruszczyk prin fereastra din partea conducătorului auto, care era deschisă, a declarat Minnesota DPS. Ofițerii i-au acordat asistență medicală lui Ruszczyk până la sosirea cadrelor medicale, dar ea a fost declarată moartă la fața locului, au declarat autoritățile.

Oficiul Medical Județean de Examinare Hennepin a confirmat luni că Ruszczyk a murit din cauza unei singure împușcături în abdomen.

Ambilor ofițeri li s-a acordat concediu administrativ plătit, în așteptarea anchetei. Moartea lui Ruszczyk a fost calificată ca omor.
Poliția a lansat o măsură de revizuire internă a utilizării forței de către ofițeri.

Minneapolis Star Tribune a declarat că femeia era de origine australiană și era cunoscută sub numele Justine Damond, folosind numele de familie al logodnicului ei, Don Damond.

„Numele ei de fată era Justine Ruszczyk,“ a raportat Star Tribune.

„Deși cei doi nu erau încă căsătoriți, Justine făcae referire la ea cu numele Damond pe site-ul ei personal.“

Site-ul web al lui Damond arată că ea a fost instructoare de yoga, sănătate personală și antrenor de viață și „profesor de meditație, îmbrățișând și predând beneficiile neuro-științifice ale meditației.“
Familia lui Ruszczyk – dintre care majoritatea locuiesc în țara ei natală, Australia – au declarat că au fost în „contact permanent“ cu SUA și oficiali australieni cu referire la ancheta în curs despre moartea ei.

sursa: ortodoxinfo.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.