Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

”Lansaţi atacul răzbunător de anihilare!”- Zeci de mii de nord-coreeni au mărşăluit pentru susţinerea atacului nuclear asupra SUA (video)

Zeci de mii de nord-coreeni au fost scoşi la o paradă în stradă pentru susţinerea dictatorului Kim Jong-un şi pentru a sfida declaraţiile lui Donald Trump, care a ameninţat că regimul de la Phenian va fi lovit cu „furie şi foc”, relatează The Independent.

Un marş uriaş de susţinere a regimului a fist organizat miercuri la Phenian. Zeci de mii de coreeni au scandat şi au adus cu ei pancarte cu chipul lui Kim Jong-un, pe care le-au agitat mândri în aer. Imaginile îi arată pe muncitorii îmbrăcaţi în cămăşi albe mărşaluind prin oraş, cu pancarte în care îndeamnă la acţiuni agresive împotrica Statelor Unite: „Lansaţi atacul răzbunător de anihilare” sau „Aruncaţi pe America bomba nucleară”.

Marşul a fost urmărit de elita nord-coreeană, puternic contrastantă cu norodul prin hainele negre pe care le purtau reprezentanţii ei.

Scandările au urmat linia propagandei regimului de la Phenian, iar Armata Poporului Coreean a dat un comunicat în care ameninţă că „va transforma America într-un teatru al războiului nuclear”.

Regimul nord-coreean ”analizează în mod serios un plan” cu privire la lansarea unui atac cu patru sau cinci rachete cu rază medie de acţiune, care vor viza o zonă din apropierea teritoriului american Guam, ca răspuns la ameninţările lansate în urmă cu două zile de către preşedintele Donald Trump, potrivit unei declaraţii a generalului Kim Rak Gyom, publicată de KCNA şi citată de CNN.

sursa: jurnal.md

1 Comment

1 Comment

  1. alexandru

    12 august 2017 at 12:58

    Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.