Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Legendă sau adevăr? Părintele Ilarion Argatu despre BALAURUL de la Cernica: ”Este adevărat. L-am văzut. El există.”

gheorghe-balaur

Balaurul de la Cernica- Părinte, este adevărat că aici, la Mănăstirea Cernica, este un balaur care stă în lac şi mai iese din când în când la suprafaţă? L-aţi văzut? Este adevărat?

-Da, este adevărat. L-am văzut. El există. Îşi are cuibul sub apă în malul lacului dinspre Biserica „Sfântul Nicolae”, chiar sub Sfântul Altar. De multe ori când am slujit la Biserica „Sfântul Nicolae”, de sub podea, venea un zgomot ciudat, seamănă zgomotul cu un plug care este tras pe pământ uscat şi pietros, un hârâit, ceva care scrijeleşte pământul, ceva imens care, în timp ce se mişcă, având solzi scrijeleşte pământul.

Toţi preoţii şi călugării de aici ştiu de existenţa lui, dar nu se tem. Nu se tem pentru că-l ştiu liniştit. Îl ştiu călugării de pe vremea Sfântului Calinic. Niciodată nu a ieşit la suprafaţă să facă vreun rău. Se hrăneşte cu peştele din lacul Cernica, cu broaşte şi alte fiinţe. Din când în când, iese spre seară la vânătoare. Eu l-am văzut, uitându-mă de aici din chilie pe geamul acela, care dă spre lac, plutea pe luciul apei. Este un balaur cu un singur cap, lung ca un şarpe, să aibă vreo 30 de metri şi o circumferinţă de vreo 10 metri. Este mare. Este uriaş. De câteva ori a traversat drumul de la poartă şi alte ori drumul de la Mănăstire spre Cimitir.

Drumul după cum îl vedeţi nu este prea lat. Este ca o limbă de pământ lat de vreo 6-7 metri. De o parte şi de alta a lui, este lacul Cernica. Atunci când a trecut dintr-o parte în cealaltă, toate tufele au fost strivite, parapetul de oţel de pe marginea drumului tăiat în două, iar asfaltul parcă a fost arat ca de un plug, de greutatea sa şi de solzii de pe pântece.

argatu

Să ştiţi că balaurii există, în foarte multe lacuri şi mai ales în cele vechi, aşa cum este lacul Cernica. Balaurii există în mări şi oceane. Nu este numai o poveste sau numai basme cu balauri, ci, este o realitate.

Am citit într-o revistă, că pe coasta Japoniei, un submarin, a detectat nişte fiinţe stranii, balauri cu mai multe capete. Capetele erau asemănătoare cu cele de cal. La apariţia submarinului, balaurii în mare viteză au dispărut în găuri uriaşe. A reuşit un submarin, să tragă cu harponul într-un pui de balaur. L-a vânat din curiozitate, să analizeze, aceste fiinţe ciudate de pe fundul oceanului. În momentul când harponul a atins puiul de balaur, acesta a tras după sine submarinul. Submarinul se afla în mare pericol de a se sfărâma de stâncile din adâncul oceanului. Deci, numai pui fiind, balaurul avea o forţă imensă.

Dacă nu tăiau cordonul harponului, submarinul ar fi fost sfărâmat de stâncile din ocean. Dacă analizaţi dumneavoastră religia Japoniei, veţi găsi că japonezii se închină balaurului şi îl socotesc zeu, tocmai pentru că el există pe coastele Japoniei de mii de ani.

În concluzie, balaurii există. Sfânta Scriptură îi menţionează. La Apocalipsă se spune că la sfârşitul lumii, vor ieşii fiarele şi animalele din adâncul pământului, care, vor fi atât de fioroase, încât, lumea se va îngrozi de ele. Muşcătura lor va fi ca de moarte. Nu au voie să iasă şi să vatăme lumea, decât, numai atunci când li se va porunci. Până atunci, li s-a pus hotar şi aşteaptă vremea lor.

sursa: https://buzlecatalin.wordpress.com/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.