Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Lista cu lucruri pe care ar trebui să eviţi să le cauţi pe Google

foto: PR Center

Pe Internet poți găsi orice, de la lucruri fascinante, la rețete de prăjituri și până la sfaturi despre cum să construiești o casă. Așadar, când ai nevoie de o informație, Google e cel mai la îndemână instrument de documentare.

De cele mai multe ori, informațiile găsite sunt utile și te pot scoate din multe încurcături. Uneori, însă, Google poate fi mai degrabă un dușman decât un ajutor, notează  estisuperba.ro.

Iată o listă cu 10 lucruri pe care ar trebui să eviţi să le cauţi pe Google.

10.Simptomele tale

Există multe site-uri specializate în acest domeniu şi, desigur, majoritatea nu sunt menegeriate de către un personal profesional sau de către un medic. Căutându-ţi simptomele pe internet nu te va ajuta în nici un caz. Probabil te va face sî te simţi mai speriată sau mai panicată. Dacă ai orice întrebare legată de sănătatea ta, nu îl întreba pe Doctor Google. Fă-ţi o programare la un medic adevărat.

9.Cum să creezi o bombă

Probabil vei fi tentat să cauţi lucruri precum „modalităţi de a crea o bombă” sau „cum să faci amfetamina”, doar din pură curiozitate. Ţine minte însă că securitatea şi serviciile ce se ocupă cu problemele legate de droguri, mereu vor fi intercepta aceste căutări iar adresa ta IP poate apărea într-o astfel de bază de date.

8.Cancerul

În ceea ce priveşte boala cancer, cu cât ştii mai puţin, cu atât vei dormi mai bine. Există foarte multe feluri ale acestei boli iar majoritatea se manifestă prin simptome comune şi cu alte afecţiuni. Multe persoane experimentează simptome precum ameţeală, slăbiciune, greaţă etc. şi probabil vei fi confuz dacă google îţi va da ca răspuns ca acestea coincid cu boala cancer.

7.Invazia de ploşniţe

Probabil că ai auzit despre aceşti mici monştrii, în special din părerile despre anumite hoteluri. Probabil unii dintre voi aţi avut şi experienţe neplăcute în ceea ce priveşte aceste vietăţi. Dar v-aţi întrebat vreodată cum arată o infestare cu ploşniţe? Dacă vrei să dormi noaptea, nu ar fi bine să cauţi acest lucru pe Google.

6.Starea pielii

Există multe afecţiuni legate de starea pielii şi unele dintre ele arată extrem de urât. Din anumite motive, poţi găsi imagini online cu aproape toate aceste afecţiuni. Aşadar ar fi indicat să nu cauţi pe google acesta deoarece conţinutul poate fi extrem de deranjant.

5.Plămânii unei persoane fumătoare

Majoritatea dintre noi fumăm şi din când în când e gândim şi la răul pe care ţigările îl fac plămânilor noştri. Internetul este plin de imagini cu plămânii oamenilor fumători, lucru care ar putea să te sperie destul de rău. Ai putea să cauţi aceste imagini în cazul în care doreşti o motivaţie puternică să te laşi de fumat.

4.Animale periculoase

Ar fi indicat să stai departe de o astfel de listă dacă ai o fobie în ceea ce priveşte animalele periculoase. Sunt o grămadă de animale periculoase pe această planetă, iar unele dintre ele este foarte posibil să fie chiar în zona unde tu locuieşti. O astfel de fobie poate să de descurajeze din a mai căţători.

3.Numele tău

Nu este un secret faptul că în era internetului intimitatea noastă este pusă la mare îndoială. Dacă vei încerca să îţi cauţi numele pe internet, cel mai probabil vei da peste nişte rezultate nu tocmai plăcute. Poze nu foarte drăguţe cu tine, informaţii neactualizate, conţinut irelevant etc. Dacă vei găsi asta probabil că vrei dori să ştergi aceste date.

2.Îndepărtarea punctelor negre

Cu siguranţă ca nu te va speria dar cel mai probabil îţi va ocupa tot timpul. Nu vei mai putea să te opreşti. Este puţin ciudat că îndepărtarea punctelor negre poate da o asemenea satisfacţie vizuală, dar acesta este adevărul. Aşa că ar fi mai indicat să stai departe de asta!

1.Naşterea

Am vazut cu toţii aceste scene în filme. Femei care ţipă, doctori încercând să le calmeze – toate astea arată de-a dreptul stresant, fie ele într-un film. Procesul real de naştere este de o sută de ori mai stresant şi complicat. Este chiar periculos pentru femei să privească aşa ceva şi le poate descuraja să mai dorească un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.