Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

Locuri unde iarna nu vine niciodată. Află unde te poţi refugia de frig (foto)

foto: iStock

Ninsorile abundente, furtunile de zăpadă crează probleme în mai multe ţări. Mulţi s-au gândit să-şi facă bagajele şi să se mute în locuri în care nu ninge niciodată.

Huffington Post a realizat un top al locurilor în care nu ninge niciodată, scrie Mediafax.

Puerto Rico

Nu veţi vedea vreodată zăpadă în Puerto Rico. Doar palmieri, nisip alb, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 de grade.

Marea Baieră de Corali

Singura întindere albă pe care o veţi vedea aici este mărginită de turcoazul oceanului.

Iar aceasta nu se va topi sub arzătoarele raze ale soarelui australian. De fapt, nisipul este atât de fierbinte, încât ai nevoie de un ghid de supravieţuire.

Deşertul Sahara

Niciodată nu veţi simţi frigul sub soarele saharian care urcă temperaturile până la 60 de grade Celsius. Oricum, pentru unii este mai bine pe cămilă decât pe placa de snowboard.

Santa Lucia

La fel ca în restul Ahipeleagului Caraibelor, mica insulă Sfânta Lucia are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului. În plus, beneficiaţi de privelişti spectaculoase, plaje deosebite şi cocteiluri foarte bune.

Vestul Africii de Sud

Zona din vestul Africii de Sud se bucură de temperaturi plăcute, subtropicale, tot timpul anului. Iernile sunt blânde aici, iar precipitaţiile sunt doar sub formă de ploaie. În rest, vremea este caldă şi însorită.

Seychelles

Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade sau depăşesc 32 de grade. Asta înseamnă că puteţi să vă scăldaţi şi să înotaţi tot timpul anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.