Lumea este în derivă! Oana Pelea: Pokemon GO – Experiment de prostire globală a populației

demonic-pokemon

Nebunia Pokemon Go a produs deja victime. Un tânăr de 18 s-a accidentat mortal urmărind un monstruleț…

Pentru civilizația umană pare că nu există limite ale prostiei ți ale ridicolului. Să fii adult și să alergi pe stradă în căutarea de monstruleți e culmea stupidității.

Iată ce spune Oana Pellea despre noua nebunie planetară:

„Pokemon Go. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie…ce manipulare.Cata energie consumata intr un joc virtual si cat timp risipit. Cate ar putea rezolva Omenirea intre timp…in loc sa si investeasca capacitatea de imaginatie si energia intr un joc virtual. Mi se pare un experiment la scara mondiala. Un experiment ce testeaza capacitatea de manipulare a rasei umane.

Suntem ocupati cu prinderea de monstri virtuali si …intre timp… monstrii cat se poate de reali ne hotarasc soarta si viitorul, la masa negocierilor politice internationale…
Adendda: Comentariul meu se refera la adultii ce-si petrec timpul jucand Pokemon Go.”

Foarte probabil Pokemon Go este un experiment social prin care păpușarii vor să verifica gradul de prostie la care au reușit să aducă populație planetei, în special tinerii.

Vedeți aici reacția de furie nebună a unui Pokemon-ist care bloca o șosea și a fost deranjat de o mașină căreia îi bloca drumul:

sursa: cunoastelumea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *