Mai cunoaștem și pe alții. Viktor Orban dă lovitura decisivă Europei cu ajutorul românilor

Viktor-Orban

Premierul Ungariei Viktor Orban a dus, încă de la începutul mandatului, o politică prin care să-și asigure un bazin de votanți în Transilvania prin intermediul cărora să își poată adopta marile proiecte pe plan intern.

În Transilvania sunt peste 500.000 de maghiari care au dublă cetățenie și vor putea vota la referendumul din 2 octombrie pe tema imigranților.

Refugiaţii care au năvălit în Ungaria dinspre Serbia, pentru a incerca să ajungă în Germania, au ţinut luni de zile prima pagină a ziarelor din toată Europa. Iar situaţia geopolitică şi ameninţarea teroristă au determinat autorităţile maghiare să fie chiar mai drastice ca până acum, când vine vorba de refugiaţi. Vor să afle de la cetăţeni dacă sunt de acord cu cotele de refugiaţi alocate de Uniunea Europeană, informează digi24.

Cei 500.000 de maghiari care au şi cetăţenie română pot înclina balanţa. Locuitorii din Ungaria consideră că acest referendum este foarte important şi speră într-o prezenţă cât mai mare la vot, inclusiv în România.

sursa: stiripesurse.ro

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *