Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Milioane de oameni urmează deja această dietă ULUITOARE! Cum îți pot schimba viața două lingurițe cu miere

miere-1

Dieta cu miere este urmată de milioane de femei din întreaga lume și asta pentru că are beneficii multiple, nu doar în cura de slăbire. Este cu adevărat incredibil ce se întâmplă în organism, atunci când optăm pentru introducerea ei în regimul nostru de viață.

Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină

Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi-o pe pâine sau umpleţi clătitele cu ea şi mâncaţi, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere şi vă salvează de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinaţiei miere-scorţişoară reduce dispneea, întăreşte ritmul cardiac şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Scade colesterolul cu 10% în două ore!
Două linguri cu miere şi trei linguriţe cu scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% în interval de două ore. Remediul se administrează de trei ori pe zi.

Vindecă acneea
Trei linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră se amestecă într-o pastă care se aplică peste coşuri seara şi se spală cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile.

Calmează durerile artritei
Amestecaţi o parte de miere în două părţi de apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă cu scorţişoară pudră. Faceţi o pastă şi masaţi uşor cu aceasta partea de corp cu probleme. Durerea cedează în interval de 15 minute.

Curăţă sinusurile
Cei care suferă de răceli chiar severe ar trebui să ia o lingură cu miere călduţă amestecată cu un sfert de linguriţă cu scorţişoară pudră, timp de trei zile. Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curăţă sinusurile.

De ajutor în diete
În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, şi seara, înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte într-o cană cu apă. Dacă se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii, chiar şi a celor mai grase persoane. Administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grăsimi în organism.

sursa: http://www.ziarulnational.md/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.