Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Miracole printre noi! Românul de 70 de ani care a scăpat de două ori de cancer cu o reţetă proprie, după ce medicii nu-i mai dădeau speranţe

nicolae pop

De ce unii reușesc să se trateze de boli grave fără medicamente, doar pe bază de plante medicinale? Poate fi extinsă această excepție la toți pacienții? Poate că medicamentele din România nu-și fac efectul pentru că sunt falsificate, nu respectă rețetele și atunci ultima salvare o reprezintă plantele medicinale?

Nicolae Pop este la 70 de ani dovada vie că o boală precum cancerul poate fi învinsă. Diagnosticat în 1990 cu cancer de colon, clujeanul a refuzat chimioterapia şi radioterapia, potrivit adevărul.ro. A ales să se trateze cu plante medicinale, iar acum prepară tratamente pentru pacienţi din toată ţara, unii dintre ei fiind chiar medici.

La cei 70 de ani pe care-i are, Nicolae Pop are energia unui adolescent. Se trezeşte în fiecare zi la 5-6 dimineaţa şi aleargă 6-7 kilometri în parc. Nu a fost sportiv de performanţă, însă i-a plăcut mişcarea întotdeauna – a jucat fotbal, a făcut atletism, apoi a fost arbitru de fotbal.
La ora 8 dimineaţa ajunge în cabinetul său din cartierul Mănăştur şi începe să lucreze cu pacienţi veniţi din toată ţara.

Deşi nu are studii medicale, de profesie fiind tehnician care a lucrat în fabrică, Nicolae Pop a învăţat pe pielea lui importanţa plantelor medicinale.

În 1990 a fost diagnosticat cu cancer de colon şi operat la Spitalul Militar din Cluj. După intervenţia chirurgicală, medicii i-au recomandat să facă chimioterapie şi radioterapie pentru a finaliza tratamentul.

“Norocul meu a fost că n-am acceptat să fac iradieri. Nu sfătuiesc pe nimeni să facă. Nimeni în lume nu s-a vindecat de cancer cu iradieri sau cu citostatice, dar la noi se insistă. Celebrul medic John Hopkins spune că prin aceste terapii odată cu otrăvirea celulelor canceroase sunt distruse şi celulele sănătoase, dar şi organe importante precum ficatul, rinichii, inima. Radioterapia pentru nodulii mamari poate duce la metastaze osoase”, povesteşte Nicolae.

Am făcut un tratament pe bază de mărul lupului şi alte plante. Am băut ceaiuri şi am făcut băi de şezut şi clisme. După trei luni am fost la Oncologie la analize. Medicul mi-a spus: Domnule Pop sunteţi un miracol, doar 20-30% dintre pacienţii în situaţia dumneavoastră scapă. Eram pe ultima sută de metri cu cancerul”

Pop nu ştia nimic despre plante înainte să se înbolnăvească, dar a început să înveţe. A făcut un curs de plante medicinale la Facultatea de Medicină şi a studiat lucrări din toată lumea pe această temă. „Pot să spun că tratamentul cu mărul lupului pentru cancer eu l-am promovat la nivel naţional şi chiar mondial”, spune Pop. După 10 ani a făcut din nou cancer de colon. „Problema este că prima dată când am fost diagnosticat nu a fost verificat şi intestinul unde erau nişte polipi care s-au dezvoltat. Am fost din nou operat şi am făcut din nou tratament cu plante. M-am vindecat a doua oară de cancer. Eu sunt recunoscător medicilor care m-au operat, ei mi-au salvat viaţa. Eu lucrez cu medicii, dar nu recomand nimănui citostatice şi iradieri”, concluzionează Pop.

Pop spune că esenţial atât în tratarea cancerului, cât şi în prevenirea majorităţii bolilor este regimul alimentar.

„În primul rând recomand renunţarea la zahăr şi zaharină. După droguri, zahărul provoacă cea mai gravă dependenţă. Nu recomand prăjelile. În ceea ce priveşte carnea recomand doar peştele sau pieptul de pui, preparate la grătar sau în suc propriu. Lactatele din comerţ nu au valoare, înlocuiţi-le cu laptele de casă nefiert. Înlocuiţi sarea de mare cu sare de bucătărie. Mâncaţi doar pâine neagră”, recomandă Pop.

El îi contrazice pe medicii care le spun pacienţilor că nu trebuie să ţină regim dacă sunt bolnavi. „Regim alimentar însemnă să-i dai organismului alimentele care nu-i plac bolii. Ea nu dispare, chiar dacă o presezi cu medicamente, trebuie să ţii şi regim”.

Pop recomandă pacienţilor lui să facă mişcare multă. „Sedentarismul este mai rău decât ţigara. E important de ştiut că mişcarea trebuie făcută în aer curat, în parcuri, în pădure. Nu este în regulă să faci mişcare într-o sală de fitness. Corpul trebuie oxigenat cu aer curat”, explică Pop. Întrebat despre cauzele cancerului, Pop a susţiut:

„Eu cred că principalele cauze ale cancerul sunt de natură mentală/afectivă şi de alimentaţie”. La laboratorul lui Nicolae Pop vin pacienţi din întreaga ţară. „Unii dintre ei sunt medici sau pacienţi trimişi de medici. E important să vină înainte de a face citostatice şi iradieri. După aceea, organismul este foarte slăbit. E greu de luat o decizie pentru că nimeni nu oferă garanţii”, spune Nicolae Pop.

sursa: despre-sanatate.info

2 Comments

2 Comments

  1. chiricuta nelu

    14 iunie 2017 at 22:07

    Cum se poate lua legatura cu D-l doctor Nicolae Pop ?

  2. Mihaela Ligia Ionescu

    16 iunie 2017 at 20:59

    Si fara radioterapie si citostatice se poate ajunge dupa extirparea unui san suferind de cancer, la cancer osos. Dar cunosc o femeie, altfel, puternica fizic si mental, care, ajutata si sustinuta de sotul sau si alte peroane dragi, a suportat si cea de-a doua operatie, deosebit de dificila, la picior. Se ingrijeste in continuare pe cale naturala ma ales, ca sa previna reparitia unui alt cancer. In acelasi timp stie ca are o menire anume pe acest pamant si este activa cu darurile ei intelectuale si artistice. Cred ca au trecut de la prima operatie cel putin 10 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.