Numărul gândacilor urât mirositori a scapat de sub control! Ce trebuie să faci

Daca locuiesti intr-unul din marile orase ale tarii probabil te-ai confruntat si tu cu invazia gandacilor puturosi, al carui numar a scapat de sub control.

Numele lor vine de la mirosul neplacut pe care il produc atunci cand sunt striviti, miros produs de o glanda aflata pe abdomenul lor.

Aceste insecte pot chiar pulveriza substanta pe o distanta de cativa centimetri, folosind tehnica pe post de mijloc de aparare impotriva pradatorilor.

Daca locuiti la casa sau la bloc puteti apela la cateva trucuri pentru a scapa de acesti gandaci.

Cel mai important este sa astupati si sa izolati fisurile de la geamuri, de la gaurile de evacuare/aerisire ale centralelor si aparatelor de aer conditionat, precum si locurile in care cablurile intra in locuinta.

Acestea sunt principalele locuri prin care gandacii intra in locuinta. Daca deschideti geamurile, asigurati-va ca plasele de protectie sa ramana tot timpul bine inchise.

Puteti apela si la remedii naturiste. Faceti solutii pe baza de apa si ardei iuti, usturoi sau menta si pulverizati asupra lor atunci cand ii vedeti.

Daca locuiti la curte, puteti presara pulbere de iarba matei in jurul gradinii si al casei, aceasta va tine gandacii la distanta.

Nu in ultimul rand, daca nicio solutie din cele de mai sus nu a functionat, comandati o dezinsectie de la o firma specializata.

sursa: Kanald.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *