Connect with us

Hi, what are you looking for?

Slideshow

Numărul gândacilor urât mirositori a scapat de sub control! Ce trebuie să faci

Daca locuiesti intr-unul din marile orase ale tarii probabil te-ai confruntat si tu cu invazia gandacilor puturosi, al carui numar a scapat de sub control.

Numele lor vine de la mirosul neplacut pe care il produc atunci cand sunt striviti, miros produs de o glanda aflata pe abdomenul lor.

Aceste insecte pot chiar pulveriza substanta pe o distanta de cativa centimetri, folosind tehnica pe post de mijloc de aparare impotriva pradatorilor.

Daca locuiti la casa sau la bloc puteti apela la cateva trucuri pentru a scapa de acesti gandaci.

Cel mai important este sa astupati si sa izolati fisurile de la geamuri, de la gaurile de evacuare/aerisire ale centralelor si aparatelor de aer conditionat, precum si locurile in care cablurile intra in locuinta.

Acestea sunt principalele locuri prin care gandacii intra in locuinta. Daca deschideti geamurile, asigurati-va ca plasele de protectie sa ramana tot timpul bine inchise.

Puteti apela si la remedii naturiste. Faceti solutii pe baza de apa si ardei iuti, usturoi sau menta si pulverizati asupra lor atunci cand ii vedeti.

Daca locuiti la curte, puteti presara pulbere de iarba matei in jurul gradinii si al casei, aceasta va tine gandacii la distanta.

Nu in ultimul rand, daca nicio solutie din cele de mai sus nu a functionat, comandati o dezinsectie de la o firma specializata.

sursa: Kanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.