Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Olimpiada de la Rio sub teroare! Atleții dorm sub plase îmbrăcați în haine cu mâneci lungi de frica țânțarilor

rio plasa

Aceasta Olimpiadă este un Mare DISCON-cort! O gimnastă chineză este printre sportivii care lucrează la fel de greu ca la antrenamente – pentru a se proteja împotriva țânțarilor Zika, mai ales pe timpul nopții, cu corturi de plasă, spray-uri, haine cu mâneci lungi și șosete în picioare.

Mao Yi, 16, a fost a fost recent fotografiată culcată pe patul ei închis de un cort de plasă, în Rio de Janeiro, în speranța de a îndepărta virusul care a atins niveluri mari de epidemie în Brazilia și care poate provoca malformații congenitale severe, inclusiv microcefalie, la femeile gravide infectate.

Ea este una dintre sportivii care concurează la Jocurile de vară din 2016, care şi-au luat măsuri suplimentare de precauție pentru a evita să fie muşcați de țânțarii Aedes (Tigru) care transmit Zika.

Intreaga echipa olimpică sud-coreeană poartă ținute contra-Zika care au buzunarele dotate cu spray-uri în interiorul lor. Ei vor purta, de asemenea, pantaloni lungi, tricouri cu mânecă lunga si jachete pentru a-şi proteja în continuare corpurile lor, in ciuda temperaturilor care ating 35 de grade în timpul zilei.

Tricourile membrilor delegației australiene cu mânecă lungă contra Zika, au fost furate în timpul evacuării clădirii de vineri.

„Când am ajuns la jumătatea distanței în timpul evacuării, am văzut trei incendii, am mers jos şi când ne-am întors tricourile echipei noastre erau furate”, a declarat șeful misiunii aistraliene Kitty care avea un stingător cu lichid în mână.

Și alți sportivi de talie mondială au renunțat la Olimpiada doar din cauza temerilor infectării cu virusul Zika.

De-asemenea şi alte sporturi sunt afectate.

Jucătorii profesionişti de golf Jason Day, Dustin Johnson, Iordania SPIETH și Rory McIlroy toți au sărit peste Circuitul din 2016 din Brazilia, citând îngrijorarea cu privire la Zika.

„Singurul motiv pentru decizia mea sunt preocupările mele cu privire la posibila transmitere a virusului Zika și riscurile potențiale pe care le poate prezenta la viitoarele sarcini ale soției mele și a viitorilor membri ai familiei noastre”, a declarat Day într-o declarație în iunie. „Eu am pus întotdeauna familia mea în fața tuturor celorlalte lucruri din viața mea.”

Brazilia este epicentrul epidemiei la nivel mondial, care acum s-a extins până în SUA într-o suburbie din Miami, și a avut mai mult de 8.000 de cazuri noi, din luna martie.

De la noi, Simona Halep a anunțat că nu va merge în Brazilia la olimpiada de la RIO, de frica țânțarului care transmite Zika. Ea va rămâne în Statele Unite pe parcursul Olimpiadei de la Rio după care va participa la turneele de la Cincinnati și de la US Open.

sursa: Fluierul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.