Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Părintele Elpidie: „Trăim vremuri grele. Cine nu a înţeles acest lucru, doarme un somn adânc”

P.-Elpidie-mare (1)

” Traim vremuri apocaliptice . Cine nu a inteles acest lucru doarme un somn adanc ” .Copii , vine o asemenea distrugere economica in zona euro , inca UE isi traieste ultimele zile . Si totusi va spun ca este si o profetie : Europa va fi distrusa .

Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul :  Sa stranga toate statele intr-unul singur si apoi sa le dea bani ca sa isi construiasca case , sa cumpere masini , etc.

 Apoi cand toti au fost indatorati sa creeze o criza economica si sa ceara banii inapoi . ( Grecia , Cipru , Franta , Italia chiar si Germania sunt indatorate mult peste limita ) .

Al treilea razboi mondial va fi unul ciudat si nu va semana cu primele doua . El se va desfasura in trei etape mari :

  •  Razboi Economic  : se va creea in interiorul Europei o stare generala de conflict in care un stat va spune altuia ” tu traiesti pe spatele meu ” -> si astfel vor aparea : foamete ,disperare ,etc .
  •  Razboiul impotriva credintei : vor infiltra oameni in biserica in posturile cheie si apoi ii vor obliga in numele „iubirii” sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista . Vor construi temple un vor sluji „dumnezeului universal ” . Nu va fi Dumnezeul cel Adevarat si va fi diavolul insusi . Iar oricine va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit  .
  •  Razboiul sangeros cu 2 faze: vor isca razboaie locale  Coreea de N – Coreea de S  , China cu Japonia , Turcia cu Grecia …

Marele conflict la care vor participa Rusia , China , America , iar raul va deveni foarte mare . Oamenii vor trai disperarea , pentru ca va veni marea foamete si ea va dura mult .

Parintele mereu a rugat lumea sa stranga alimente pentru cel putin 6 luni , pentru a trece mai usor la inceput prin foamete . Ce s-a intamplat in Cipru este doar un inceput .

Daca avem credinta vom putea trai cu putin , pentru ca Harul lui Dumnezeu le va inmulti .

Despre CIP :

Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi , pt ca va o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele .

Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin  inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila „primul nivel ” insa nu pecetea .

Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai  mult decat crestinii .

Dar aceasta nu se va intampla acum . Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri . Sa nu imaginati ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea . Nu va fi asa ! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva lui . Vor fi razboaie , prigoane ,plangere ….Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor .

Parintele a spus ca rugaciunea oamenilor poate modifica mult din apocalipsa si Dumnezeu ne poate ierta de anumite pericole ce vor veni usurandu-ne din ispite , dar pecetluirea unor oameni si venirea antihristului nu vor putea fi evitate .

Asa ca, rugati-va fratilor cat mai puteti – fiecare dupa puterea lui  si sa ne fereasca Dumnezeu sa cadem in ispita antihristului !

sursa: aparatorul.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.