Pomul din plămân, o ciudățenie medicală

foto: 21region.org

Cand tanarul Artyom Sidorkin in varsta de 28 de ani a suferit o interventie chirurgicala pentru a elimina o tumoare canceroasa ce ii creea dureri toracice acute, personalul medical din Izhevsk , Urali, Rusia, a fost uimit sa vada un copac mic ce crestea in interiorul plamanilor pacientului lor.

Cei cinci centimetrii ai ramurilor de brad au fost descoperiti atunci cand chirurgul Vladimir Kamashev, a luat proba din plamanul omului pentru o biopsie.

Dr. Kamashev isi aminteste : “Am crezut ca am o halucinatie, am rugat asistentul meu sa imi confirme ceea ce vad, i-am spus : “Vino si vezi asta – am luat un brad de aici” El a dat din cap in stare de soc, am clipit de trei ori sa ma asigur ca ceea ce vad este real ” .

Medicii cred ca Sidorkin a inhalat o samanta ce s-a depus in tesutul lui pulmonar. Samanta a incoltit acolo si a crescut pana a inceput atingerea capilarelor in tesut, provocandu-i lui Sidorkin dureri extreme. Ramura a fost in cele din urma eliminata. “A fost foarte dureros, dar sa fiu sincer nu am simtit nici un obiect strain in mine” a declarat Sidorkin in urma bizarei experiente, “Sunt atat de usurat ca nu este cancer”.

foto: Joe Monster

Un incident asemanator s-a raportat si in 2007 de catre medicii chinezi care, dupa ce au operat o fetita in varsta de zece luni cu probleme de respiratie au gasit un fir de iarba ce crestea in plamanul ei drept.

sursa: lucruri-bizare.blogspot.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *