Connect with us

Hi, what are you looking for?

Generale

„Predă” engleză deși nu cunoaște această limbă străină: Nivelul învățământului românesc, prezentat într-un dialog fabulos cu o profesoară din Capitală (VIDEO)

Profesoara-de-engleza-care-nu-stie-engleza

Învățământul românesc este în derivă. Negocierile dintre dascăli și reprezentanții guvernului au eșuat, așa că mii de sindicaliști din învățământ au ieșit, miercuri, în stradă. Aceștia au mărșăluit în Capitală, strigându-și nemulțumirile la Palatul Victoria și la Palatul Cotroceni.

În marșul lor au fost însoțiți și de jurnaliști. Din cauza camerelor de filmat sau a căldurii de afară unii profesori au uitat noțiuni elementare privind materia pe care o predau elevilor, relatează b1.ro.

Într-un dialog cu o profesoara de engleză, un reporter PRO TV a avut surpriza de a nu putea să dialogheze în limba lui Shakespeare cu cea care care s-a recomandat a fi îndrumător al generației tinere.

Predă engleză deși nu știe engleză: Nivelul învățământului românesc, prezentat într-un dialog fabulos cu o profesoară din Capitală.

Reporter: „Ce predați?”
Profesor: „Engleză!”

Reporter: „For how long have you been teaching english? (n. r. De cât timp predați engleza?)”
Profesor: „Yes, yes.”
Reporter: „For how long have you been teaching english?”
Profesor: „Aaa, lăsați că mi-e rău.”
Reporter: „Can you understand what I’m saying? (n. r. Înțelegeți ce spun?)”
Profesor: „Lăsați.”

Am putea spune că o parte din profesori nu merită să rămână în învățîmânt, nu doar că nu merită salarii mai mari. E inacceptabil ca un profesor să nu poată răspune unei întrebări banale din materia pe care o predă.

Amintim și că rezultatele dascălilor la exemenele de titularizare lasă deseori de dorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.