Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Previziunile care au marcat istoria

thecumseh

Tecumseh a fost un mare șef de trib indian și a murit în anul 1813. Cu doi ani înainte să moară, a făcut o predicție. Toți președinții americani care vor fi aleși într-un an care se termina cu zero să aibă parte de un final tragic.

Lucrurile s-au petrecut conform predicției.

Președintele Harrison, ales în anul 1860, a murit după o lună, de pneumonie.

Lincoln, ales în anul 1860, moare asasinat în anul 1865.

Garfield, ales în anul 1880, moare asasinat un an mai târziu.

McKinley, ales în anul 1900, moare asasinat în anul 1901.

Harding, ales în anul 1920, moare de pneumonie, după o călătorie în Alaska.

Roosvelt, reales în anul 1940, moare cinci ani mai târziu de o comoție cerebrală.

Kennedy, ales în anul 1960, moare asasinat, trei ani mai târziu.

Excepție au făcut președinții Reagan și Bush, care au scăpat unor tentative de asasinat.

Tecumseh a trăi într-o perioadă tulbure a Americii. El s-a născut în Ohio și este considerat unul dintre marii conducători de triburi. El a încercat să formeze o confederație a triburilor indiene din Canada și SUA. Încercarea a eșuat, dar cu toate acestea, el a organizat o armată puternică, alcătuită din peste 3000 de indieni, care proveneau din 32 de triburi.

Tecumseh are un sfârșit tragic. Este împușcat de un colonel american. Predicțiile lui Tecumseh nu sunt singurele în istorie.

La fel de precise au fost cele ale lui Cosimo. El i-a prezis Caterinei de Medici, cu mulți ani înainte, că va deveni regină și va avea 10 copii. Lucrurile s-au întâmplat conform predicției.

cosimo_de_medici-3

Cosimo a avertizat-o că moartea ei va fi legată de Saint Germain. Caterina de Medici a evitat toată viața să călătorească într-o localitate cu un asemenea nume. Predicția s-a adeverit și de această dată. Caterina de Medici a murit în timp ce era împărtășită de un preot care se numea Saint Germain.

Jeanne Dixon a făcut o predicție care a devenit celebră. În anul 1959, cu un an înainte să fie alegeri prezidențiale în SUA, ea a declarat că americanii vor alege președinte un bărbat cu ochii albaștri, care va fi asasinat în timpul mandatului.
Se referea la președintele Kennedy, care a fost asasinat în anul 1963.

Andre Barbault a făcut o predicție tulburătoare cu privire la moartea lui Stalin. El a prezis luna și anul în care acesta a murit.

Edgar Cayce a fost un celebru medium american. Una dintre profețiile sale a fost cea legată de inversarea polilor magnetici.

În anul 1939, Benjamin Solari Parravicini a prezis tragicele evenimente care au avut loc în 11 septembrie 2001. Parravicini a fost pictor și sculptor și era considerat în Argentina un nou Nostradamus.

Predicțiile sale îmbrăcau forma unor picturi. În anul 1937, el a prezis că, americanii vor fi primii care vor pune piciorul pe Lună.

În anul 1938, Parravicini a prezis că, omenirea va avea un sfârșit tragic. Focul din ceruri va distruge toată planeta.

sursa: magazin-cultural-stiintific

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.